Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda nőként vagy férfiként hogy törődtél bele, fogadtad el, hogy soha nem lesz olyan változatos, gazdag és intenzív szexuális életed, mint a szép, vonzó embertársaidnak?
Figyelt kérdés
Milyen egyéb területen próbálsz kompenzálni? Nem bánt, hogy minden erőfeszítés ellenére is csak a vigaszág marad és ebben az értelemben, mindig is kevesebb leszel az attraktív, szexi külsővel rendelkezőkkel szemben? Mert legyünk őszinték. Bármilyen magasztos életcél vezet, a kellő figyelmet, szerelmet, vágyat, érintéseket, orgazmusokat semmi sem pótolhatja.2022. nov. 26. 16:11
2/25 anonim válasza:
Tanultam, energiát fektettem a karrierembe (emiatt jól keresek), fejlesztettem a személyiségem, beszélőkém, érdekes hobbikat csinálok, sportolok (a testalkat 80%-ban nem genetika, hanem döntés kérdése)
Nos, ronda emberként nem panaszkodom, tudok ismerkedni.
3/25 anonim válasza:
eleinte próbáltam sporttal fejleszteni a külsőmön, ami sikerült is valamelyest, de ugyanúgy sikertelen maradtam a nőknél. aztán mostanra feladtam, nem igazán érdekel már a téma. csinálni nem csinálok semmit, dolgozni járok, gépezek, azt kb ennyi. pl ma még csak kajálni, meg wc-re keltem fel a kanapéról.
4/25 anonim válasza:
Nőként beletörődtem.
Férfiként még nem. :D
6/25 anonim válasza:
Sehogy nem fogadtam el, csak most már jobban el tudom terelni róla a figyelmemet és közben nem élek valóságtagadásban sem.
8/25 anonim válasza:
Nos a valóság, hogy egy vonzó férfi vagy nő sokkal könnyebben jut szexhez, ez tuti. De hogy attól, hogy valaki szép, és emiatt már nagyon jó a szexuális élete, nos ennek semmi valóságalapja nincs. Egy hátrányos külsejű ember is, ha megtalálja a partnerét, akivel elfogadják oda vissza egymást, lehet csodás és kielégítő szexuális életük.
9/25 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, nem vagyok érintett :/ De a kevésbé jó külsejű ismerőseim úgy 30 felé elkezdtek befordulni, és kisebb szerepet kap az életükben a téma. Azt csinálják, amit kb szeretnek, mínusz párkapcsolat / szex.
10/25 anonim válasza:
Vicces, hogy az egyetlen hozzászólást pontozzátok le, amiben pozitív tanácsok szerepelnek, és nem életfájdalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!