Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottátok már hotelban nyaralás alkalmával, hogy valakik annyira élvezték az együttlétlétet, hogy áthallatszott?
Figyelt kérdés
Mi? Nyögés, csattogás, csúnya beszéd?2022. nov. 26. 13:48
4/15 anonim válasza:
Igen. A csajom öccse rendesen megcsinálta az új kis barátnőjét
5/15 anonim válasza:
Szerintem engem a szommszédok is szoktak hallani itthon. 🙄🙃
6/15 anonim válasza:
Hotelban még nem, de ma pl jöttem haza és a folyosón lehetett hallani, ahogy valakik szexeltek.
8/15 anonim válasza:
Hotelban, az udvarra hallatszott ahogy vonyít a csaj.
9/15 StevenUp válasza:
Mi tavasszal voltunk Veszprémben hangosak. Azt hittük hogy üres a másik szoba, pedig reggel derült ki hogy azt is kivették.
Utólag annyiból bánom, hogy nem illik hangoskodni. De így hogy csak kirándulni voltunk arra vicces volt ahogy reggel az idegen srác vigyorogva köszönt jó reggelt
10/15 anonim válasza:
Igen rendszeresen. Mondjuk inkább fesztiválokon campingben. De ott dögivel. 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!