Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaralás alatt szex?
Figyelt kérdés
Volt olyan nyaralás alatt, hogy habár nem tervezted de szexeltél valakivel? Melyik országban történt?2022. aug. 5. 08:22
1/12 anonim válasza:
Terveztem. Azért is mentünk baráti társasággal, hogy sokat dugjunk! 😄
21L
2/12 anonim válasza:
Én nem terveztem de volt ilyen többször is. Görögország és Portugáliában is volt ilyen
3/12 anonim válasza:
Minden évben csinálunk egy csajos nyaralást barátnőkkel, Ibiza, Mallorca, Capri... Ilyenkor mindenféle dolgok megesnek, kibulizzuk magunkat. Ami ott történik, ott is marad ;)
4/12 Hans Pötterman válasza:
Cöhh milyen gázak már itthon nem tudnak dugni el kell érte utazni...
6/12 anonim válasza:
Nem. Csak olyankor volt nyaralás alatt szex, mikor tervben is volt
7/12 anonim válasza:
Magyarországon bakker, ott/ itt is lehet dugni, sőt nyaralni is.
8/12 anonim válasza:
Utolsó,savanyú a szőllő?Bocs hogy 30 éves nőként 7 számjegyű a fizetésem s oda megyek nyaralni ahova akarok..Volt hogy Tahitin dugtam egy istenit..Az én dolgom..Itthon is találok szexet..Na persze nem a csóró hűtőtáskás balcsis pasik személyében..
9/12 Hans Pötterman válasza:
Jaj ne kamuzz már ha ilyen életed lenne nem lennél arra szorulva, hogy itt a gyakoris poornépnek keljen bizonygatni
10/12 anonim válasza:
Utolsó,nem kell bizonygatnim,simán csak kommenteltem..Ne keverd a kettőt..:-)Amúgy meg szakmai tanácsokat szoktam itt adni a műszaki részen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!