Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa, hogy a nyaraláson mondta a szülő a gyereknek, hogy menjen a nappaliba mert szexelni akarnak?
Egyik ismerős pár mondta, hogy elmentek egy hétre nyaralni és nem igazán volt megoldható a szex, mert a két gyerek ( 14 éves és 2 éves mindig körülöttük volt) és nem figyelték hogy milyen szobák lesznek .
Erre a férj megkérte a 14 éves lányt, hogy a tesojaval menjen be kicsit játszani, mert szeretnének szexelni. Erre a két gyerek a nappaliba volt, miközben ők elvonultak a szobába.
Köpni nyelni nem tudtam mikor mesélték.
Érdekes. Azon gondolkodtam, hogyha mindenki így nőne fel, hogy a szüleik ennyire nyíltan beszélnek a szexről, akkor ez simán természetes lenne.
Így olvasva az ember meglepődik ezen, én is. Viszont ez tényleg rossz, vagy lehet hogy azok a gyerekek sokkal közvetlenebb emberek lesznek?
Vagy az a 14 éves lány pont emiatt, lehet már rég nem szűz, mert nem talál a szexben semmi kivetnivalót?
Nem lett volna jobb, ha elküldik őket egy kicsit fagyizni vagy valami?
Esteleg a zuhany alatt is megoldható... Annyi hely van, ahova menni lehetne.
Ezt így közölni egy 14 évessel, aki már felfogja miről van szó? Én még felnőtt fejjel se akarom elképzelni szüleimet szex közben, ő meg pontosan tudta, hogy mi megy az ajtó mögött.
Kislány milyen arcal közölte neked kérdező ezt a sztorit?
Szülők mesélték, nem is kérdeztem, hogy mit szólt hozzá a gyerek.
De szerintem is nagyon furcsa.. inkább fagyizni küldte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!