Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha először vagytok valakivel, mennyi idő lenne furcsa amit a melleiden tölt a csávó?
Figyelt kérdés
Szóval imádom a csöcsöket, főleg rajtuk cuppogni, de eddig nem nagyon mertem sok időt egy egy menet alatt előtt vagy után eltölteni rajtuk mert mivan ha furcsának találja hogy percekig fogdosom meg szívom őket. Szóval mindig csak ilyen max 10 20 másodpercig voltam rajtuk egyszerre pedig tovább is tudnék főleg ha jó nagyok. És több volt partnernél is akinek jó nagy volt, bánom hogy nem használtam ki jobban és maradtam rajtuk többet. Vagy nem lenne ez furcsa, hogy mondjuk egy két percig vagy akár tovább is játszadozom velük egyszerre akár?2021. júl. 16. 23:02
1/14 anonim válasza:
Nem, a 2 perc se sok. En szeretem
2/14 A kérdező kommentje:
Na jólvan, következő lehetőségnél akkor nem fogom vissza magam hahaha
2021. júl. 16. 23:05
3/14 anonim válasza:
Hát az enyém kb egy pattanás méretével vetekszik, de amúgy nem zavar ha sokat foglalkozik vele a pasi. Csak annyi a gáz, hogy nem sok mindent lehet az enyémmel csinálni. :D ennek ellenére volt egy párom aki folyton csöcsörészett.
4/14 anonim válasza:
melleimen töltött idő? mi ő, cicis kisbaba? :DD
amúgy nem ciki, nekem az is egy erogán zónám, de nyilván személyfüggő
5/14 A kérdező kommentje:
Ah fene, most még jobban bánom nem töltöttem rajtuk több időt előző partnereimnél 😅🤣 legközelebb ilyen hibát nem követek el haha
2021. júl. 16. 23:18
6/14 anonim válasza:
de mondom, hogy személyfüggő :D valaki ki nem állhatja ezt
persze az sem mindegy, mennyi időt
7/14 A kérdező kommentje:
Értem. De csak szól ha álljak onnan tovább majr ha nem bírja haha. Meglátjuk.
2021. júl. 16. 23:26
9/14 anonim válasza:
Szeretem ha a melleimet izgatják akár csiklóizgatással egy időben (kézzel)
Volt rá példa, hogy 1-1,5 órán keresztül kényeztették a bimbóimat, épp ezért csináltattam piercinget is oda :)
10/14 A kérdező kommentje:
Tyú de jó
2021. júl. 17. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!