Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyivel több a szex egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel több a szex egy nyaraláson nálatok mint a hétköznapokban?

Figyelt kérdés

Mennyivel másabb illetve,volt hogy azért mentetek mondjuk wellness hétvégére hogy együtt legyetek

"úgy" végre és tudtátok hogy a szexről szól az egész

2022. máj. 29. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Én néha azért megyek külföldre, hogy felszedjek valami semmilyen nyelvet nem beszélő idegen hapsit, és olyat dugjunk, hogy leszakad a szállodai ágy

De mentem már itthon is úgy hotelbe, hogy tudtam, egész nap masztizni akarok

Állandó partnerem nincs. Szexpartnert meg nem viszek utazni

2022. máj. 29. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk altalaban egesz nap megyunk mindenfele, este max gyors menet, de mivel nincs gyerek, itthon vannak a csak a szexrol szol napok
2022. máj. 29. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Nyaralás...nálunk úgy néz ki, hogy lemegyünk 2-3 hétre a nyaralóba, ott ő kitalálja a baromságait, mint: festés, kertépítés, meg hasonlók. És mellette kirándulás, meg biciklizés. Én olyan fáradt vagyok, hogy már vizeléskor sem szívesen veszem elő, nem még szex. Kell nyaralás után vagy 4-5 nap a melóban, mire kipihenem magamat, meg a baromságait.
2022. máj. 29. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Amióta házas vagyok, gyerekek vannak, azóta szexmentesek a nyaralások (is). De igény lenne egy pár nap lazításra egy normális lánnyal.
2022. máj. 29. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal több.
2022. máj. 29. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A nyaralások általában arról szólnak, hogy megyünk is erre arra, csinálunk ezt azt. Persze szexre mindig van idő, de nem csináljuk sokkal többet. Mondom ezt úgy, hogy azért hétköznapokban is renszeres a szex, hétvégén amikor ráérünk, akkor meg pláne.
2022. máj. 29. 14:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy a hülye szervezetemnek 10/9 akkor kell rájönnie, hogy most jó ha mentruálok (tökmindegy, csúszik vagy előrébb jön-e, mint kéne), így ált. nincs szex :D
2022. máj. 31. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!