Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú, lányok nagyrészének teljesen természtes az hogy rendszeresen szexel (2-3 naponta legalább)?
Nekem az a természetes hogy napi 1 vagy 2, hétvégén 3.
Ez a normális ha van csajod akivel együtt is élsz. A heti 2-3 annak van akinek külön élő párja van. Egy szűznél ez soknak tűnhet, de nem sok.
Kedves egyes, mindenkinek más a normális. Ne legyél már lekezelő, csak mert te "szerencsés" vagy és meg is kapod, amire vágysz. Vannak emberek, akiknek van családja, élete és nem feltétlenül vágyik ennyi együttlétre...
Amúgy igen. Természetes, hogy ha van párod, akkor van ennyi együttlét. Vagy több, vagy kevesebb. Ahogy a helyzet, az élet hozza.
1. Vagyok megint.
Nem lekezelés, csak próbálom az ő szemszögét is figyelembe venni, hiszen nem tudja túlságosan hogy kik hogy szokták.
Mitől lenne bántó vagy lejezelő amit írtam?
Ha együtt élnék a csajommal akkor napi 2 tuti lenne és egyáltalán nem kéne maszturbálnom
De így még marad a heti 3-4 szex még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!