Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiú, lányok nagyrészének...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú, lányok nagyrészének teljesen természtes az hogy rendszeresen szexel (2-3 naponta legalább)?

Figyelt kérdés
Én lennék a világ legboldogabb embere ha végre rendszeresen szexelhetnék, 23 srác vagyok és még szűz.
2022. nov. 25. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
31%

Nekem az a természetes hogy napi 1 vagy 2, hétvégén 3.

Ez a normális ha van csajod akivel együtt is élsz. A heti 2-3 annak van akinek külön élő párja van. Egy szűznél ez soknak tűnhet, de nem sok.

2022. nov. 25. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Kedves egyes, mindenkinek más a normális. Ne legyél már lekezelő, csak mert te "szerencsés" vagy és meg is kapod, amire vágysz. Vannak emberek, akiknek van családja, élete és nem feltétlenül vágyik ennyi együttlétre...

Amúgy igen. Természetes, hogy ha van párod, akkor van ennyi együttlét. Vagy több, vagy kevesebb. Ahogy a helyzet, az élet hozza.

2022. nov. 25. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

1. Vagyok megint.

Nem lekezelés, csak próbálom az ő szemszögét is figyelembe venni, hiszen nem tudja túlságosan hogy kik hogy szokták.

Mitől lenne bántó vagy lejezelő amit írtam?

2022. nov. 25. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
2-3 havonta se. 🤣
2022. nov. 25. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
32%

Ha együtt élnék a csajommal akkor napi 2 tuti lenne és egyáltalán nem kéne maszturbálnom

De így még marad a heti 3-4 szex még

2022. nov. 25. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!