Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tisztálkodtok szex előtt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Itt a végére eléggé elment az alap kérdéstől a téma. Inkább legyen itt kifejtve, ki mennyire érzi szükségét stb szex előtti tisztálkodásnak.
Próbálok valami szavazást is hozzá dobni aki esetleg nem akar írni.
"A tisztálkodás mitől ölne meg bármilyen hangulatot?"
Azért, mert eltünteti az összes, nagyon fontos illatot és a síkosítást is!
"Eleve úgy kell találkozni, hogy előtte letusolsz."
De legalább 1-2 órával előtte!
Hát nem tudom, nálam ez változó, férfiként. Laktam már együtt barátnőimmel, olyankor nyilván az a bevett dolog, hogy hazaértek munkából, egyetemről, este letusoltok és amikor befekszetek az ágyba egymás mellé akkor már tisztán, illatosan szexeltek.
De ezen kívül meg van egy csomó egymásnak esős szex, vannak kalandok, egyéjszakások esetleg olyan barátnők akikkel még bőven nem laktok együtt. Ha egy ilyen átjött hozzám délután, kora este, akkor nem igazán az volt az első dolog, hogy na, elmegyünk zuhanyozni. Ahogy írja a 4-es, aki minden nap lezuhanyzik és ad magára, az nem lesz sem intim területen sem máshol nagyon büdös.
Én meg pl kifejezetten azt szerettem, ha a partnereimnek "csaj" szaga és íze van, tehát ha nem a tömény parfüm meg tusfürdő szagot éreztem a bőrükön, hanem valami természetességet. És főleg igaz ez a puncira, én még úgy szeretem kinyalni ha nincs szétmosva, hanem napközbeni természetes íze van. De ez pl másképp van, ha esetleg popsit nyalok-ujjazok és anális szex is van, mert akkor meg elvárom, hogy előtte legyen alaposan megmosva.
Farkincámat és a seggemet megmosom ha már több mint 6-8 órája nem tisztítottam meg és várható orál is, szerintem ez alap. Kakilás után is -amikor csak tehetem- tisztálkodom ott. Addig el sem megyek otthonról.
Többnyire fogat is mosok előtte. Viszont ha felül vagyok picit izzadt az engem nem zavar (fordított esetben sem, szóval ha a nő~), és eddig még egy partnert sem zavart. Nyilván nem vonatkozik ez egy átizzadt, nyári vagy sportolós napra
33F hetero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!