Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nyafognak itt (is) jogosan a kis péniszű fiúk? Tényleg annyira nagy hátrány ez a szexben és a párkeresésben, hogy indokolt a panaszáradatuk?
Köszönöm a válaszod! El tudnád képzelni, hogy hosszú távon is kisfarkú partnerrel maradj, ha szerelmes vagy bele? Ha igen, akkor mi kellene ehhez? Egyébként neked honnan számít már olyan kicsinek, hogy az probléma számodra?
de nehéz lenne tényleg. Nagyon kéne ahhoz szeretnem
Amúgy 14 alatt már elég kicsi sztem.
Igen, az már szerintem is elég kicsi.
Mennyire más érzés egy kicsivel, mint egy normál/nagy méretűvel? Férfi vagyok, ezért nem tudom, hogy kell ezt elképzelni, miben jobb a nagyobb, ezért kérdezem.
Vannak technikák, hogy kis farokkal is hasonlóan jó legyen, mint egy nagyobbal, vagy sosem fogja megközelíteni azt az érzést?
Hűséges tudnál maradni egy ilyen emberhez, nem lenne eleged az örökös kielégületlenségtől? Nem utálnád meg a másikat egy ilyen kapcsolatban?
Hol kezdődik számodra egy igazán élvezetes méret?
14 es fa$$al jol elvagyok.
Pistabácsi a téeszből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!