Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek, rovidesen atesek egy korulmetelesen, amennyiben noi szemmel van tapasztaltotok a varhato valtozasokrol azt orommel veszem. Elony hatrany a noi oldalrol?
Esztétikátlan! Egészségtelen, férfiatlan!
Mínusz 1 dolog ami már nem stimulálja az élvezetet!
Miért lenne egészségtelen, mikor sokkal könnyebb tisztántartani!
Legalább hülyeségeket ne írjatok már!
Miért könnyebb tisztán tartani?
Nem bírod megmosni a farkad?
Nem az ókorban élünk...
Kérdező: Biztos van akinek jobban tetszik ez, meg amaz. Ha egészségügyi oka volt a metélésnek, akkor tök mindegy, ez van.
3: Szerintem arra gondolnak ilyenkor, hogy így nincs mi védje a makkot. Elvégre ez a fityma funkciója.
" A fityma nyugalmi állapotban védi a makk idegvégződésekben gazdag és érzékeny bőrét a mechanikai hatásoktól és szennyeződésektől. "
5: Hát nem tudom, nekem annyira nem. :) Hátrahúzva pisilek, lerázom majd még meg is törlöm. Semmivel nem tart tovább, max másodpercekben mérhető.
Láttam már kisgyerekként, es felnőttként körülmetéltet (1-1-t). A különbség jól látható. Vagy csak utóbbinál béna volt az orvos, mert elég csúnya, konkrétan cakkos maradt.
A másiknak akinek hagyományból kicsinek csinálták azzal nem volt gond.
Akinek felnőttként az viszont azt mondta sokáig fájt és túl érzékeny volt.
Nekem személy szerint jobban tetszi eredetiben, de nem ezen múlik egy kapcsokat.
Aki szerit egészségesebb így. Az mnem tudja, hogy a fityma körülbelül, olyan funkciót lát el, mint a szemhéj, ami folyamatosan biztosítja a szemgolyót, hogy ne száradjon ki!
Meg hamarabb elhalnak, a makk felületén az idegvégződések!
Sok sikert!
Nekem kifejezetten nem jön be a körülmetélt. De ez egyéni ízlés dolga, biztos vannak akiknek meg tetszik.
Ugyanakkor azoknak van igazuk, akik szerint nem egészséges. Valóban simán tisztán lehet tartani a makkot fitymával is (pasimnak van, mégsem éreztem soha hogy szaga vagy íze lenne, nyilván mert tisztán tartja), és valóban véd.
Azzal keveritek, hogy bizonyos vallásokban már csecsemőkorban eltávolítják, így a test fejlődése során kiskortól fogva "edződik" a makk, ezért lesz ellenállóbb fityma nélkül is. A felnőttkori körülmetélés más, emiatt nem is igazán előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!