Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy hátrány ha fiatalabbnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátrány ha fiatalabbnak tűnök a koromnál?

Figyelt kérdés

25 vagyok de olyan 20 nak tűnök. Fiú vagyok.

Úgy látom hogy azok a sikeresek fiatalon akik többnek néznek ki. Bár gondolom később meg hátrány lesz.

2022. aug. 9. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Igen hátrány. De ha paszív meleg vagy, és szeretsz szopni, akkor előny.
2022. aug. 9. 08:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Engem 15-20 évvel szoktak fiatalabbnak nézni, hátrányt jelentett a munkahelyen és a párkeresésben is pl. társkeresőn a 33éves kiszemelt visszaírt, de megírta nem fog 20-assal mit kezdeni. A koronavírus oltás után 2-er elkaptam a nyavalyát, nagy hirtelen 3-4 hónap alatt meghíztam, megőszültem és részlegesen kihullott a hajam.

Eddig hiába vagyok 40 diákjegyet akartak mindig adni, most meg közepes 50-esnek nézek ki, számomra nagyon sok volt ez a hirtelen változás!

2022. aug. 9. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a személyiséged többi részével kompenzálni tudod akkor nem hátrány. 40 éves korodban meg még örülni is fogsz ennek a tulajdonságnak 😅
2022. aug. 9. 09:06
 4/5 anonim ***** válasza:

én is így vagyok, le tudok egy jó 5 évet tagadni, de feleségem is ilyen, ő is simán 5-6 évet, szóval jól össze illünk. Most már 37 vagyunk, mindenki 30-nak néz max, ebben a korban már szuper dolog ez, főleg, hogy sok ismerősünk akik hasonló korosztály, kopaszodnak, pocakosak, öregednek.

Lehet még 1-2 évig szívás neked, de ha kicsit odafigyelsz, felszedsz egy kis extra izmot, tekintélyes lesz a kiállásod, határozottabb leszel, senki sem fog ezentúl komolytalannak tekinteni és nem lesz soha többé problémád.

2022. aug. 9. 09:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Eleinte hátrány jelentett nekem, én is ilyen cipőben járok, de ahogy korosodok egyre inkább előny lesz belőle úgy veszem észre
2022. aug. 9. 09:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!