Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek is olyan semmilyen érzés az első pár centi a hüvelyetekben és utána jön az a pont ahonnan már jó vagy legalább éreztek valamit?
Én nagyon szeretem amikor az elején csak odaérinti, kicsit dugja be és alig mozog. Amikor már fel vagyok izgulva ez még tovább tudja fokozni a vágyat és a végén már szinte könyörgök, hogy dugja be rendesen.
Nálunk remek módszer az együttlét idejének meghosszabbítására is. Ha a párom épp közel van az élvezéshez, de még jó lenne ha tovább bírná, akkor ő elég ha félig kihúzza. Így az én izgalmi fokom nemhogy nem szakad meg, hanem még fokozódik is, ő pedig ezalatt kicsit lenyugszik.
Ha ez sem elég neki, akkor a mozgással is megállunk és csak az ujjával izgat, miközben a farka még bennem van kicsit.
Mondhatni, hogy rendszeresen élünk ezzel a lehetőséggel és imádom.
Sajnos mi még csak a pettingelünk szóval odáig nem jutottunk:/
De az ujja amikor bennem van akkor csak úgy élvezem ha mélyen csinálja és azt is felfele inkább 🤷🏾♀️
Anatómiaaaaaaaaaaaaaaaa: a legtöbb érző idegvégződés a csiklóban, a szeméremajkakban ÉS a hüvely ALSÓ 1/3-ban van. Ettől még nyomjad amid van :) (ésszel és figyelj a partneredre mi az a mélység ami már nem jó neki).
Ja és ha böki a méhszájt az igen kellemetlen érzés, szóval tényleg ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!