Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Milyen érzés ha egy 15cm hossz/4 cm átmérőjű vagy egy 18 cm hossz/4,5 cm átm. pénisz hatolna be a hüvelyetekbe? Mi lenne a különbség érzetre?
Ha egy 15 cmesbe bele lehet ülni tövig, eltűnik az szinte érezhetetlen, semmi kuka?
Az jobb ha valami nem tud tövig bemenni?
De a 4,4 az nem 4 cm. Sok a különbség atmeroben!
Nem olyan mint hosszban plussz mínusz 1 cm
A legfontosabb a technika!
Persze vannak nők akik 20+-os farku faszikra gerjednek csak, de ők olyanok is...
Nekem is fájt a 15-16 cm-es farok, (az exemnek akkora volt) a méretével nem volt semmi gond, csak béna volt az ágyban.
Viszont voltam olyan férfivel akinek 18cm-es volt a farka, és nagyon nagyon jó volt a technikája, és ütemesen tudott megdugni stb...
Szval ne a méreten akadj fenn, hanem a technikádat csiszold!
22l
Akkor csak bement a kis 18 cm es
Egyébként aki nagyobb darab magas csontosabb testesebb nő oda már azért nagyobb pajszer kell
Vékony vagyok és alacsony, de szűk.
Ne testalkat alapján döntsd el h kinek mekkora kell!!
Van olyan barátnöm aki vékony, alacsony, és annyira tág h a 18cm simán becsúszik neki, és még kívánna többet is.
Igen jó volt a 18cm-es de eléggé fájt is. Ahhoz nagyon be kellett nedvesednem.
#3 voltam
Értem érthető.
De akinek pl 18 cm kell és 15 cm mozog benne akkor neki hiányérzete lesz? Lenézi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!