Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, éreztek különbséget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, éreztek különbséget gumival és nélküle, illetve mennyire szeretitek ha belétek élvez a pasi?

Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 07:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet érezni egy picit , sokkal jobban szeretem nélküle mert intimebb sokkal, legjobb ha bennem élvez el a pasi
2020. dec. 14. 07:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem érzem, bár lehet velem van a gond. Pl. a bordázott óvszerrel se érzek különbséget, pedig arra sokan fejüket teszik.

Azt, hogy belém élvez nem szeretem. Persze engedem, mert így van "jól", de egyébként utálom, hogy utána törölgetnem kell magam, meg tisztasági betétet tennem, meg néha este a folyásommal kijön az egész és nemcsak a bugyimat, hanem a pizsi gatyámat is cserélnem kell.

2020. dec. 14. 08:04
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

2vel ezelőtt irt a lányod. Persze igy rögtön logikus hogy kamu mindkettő. De azért beszéljétek meg egymassal had lássuk mi történik.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2020. dec. 14. 08:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nélküle jobb. Nem tudom megmagyarázni, de másabb érzés.

Én szeretem érezni ahogy belém élvez.

2020. dec. 14. 08:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hol látsz te összefüggést a két kérdést között?!

2020. dec. 14. 08:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Minimális különbség van számomra. Viszont imádom ha a pasim belém élvez.

29N

2020. dec. 14. 08:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mellé ment, de törölni nem lehet.
2020. dec. 14. 08:56
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
Látod, a nők nagy része is érez különbséget, hát akkor kérdezzük meg a férfiakat...ők sokkal nagyobb különbséget éreznek.
2020. dec. 14. 09:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy kicsit érzem én is, azt meg egyszerűen imádom, ha bennem élvez el.
2020. dec. 14. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!