Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Leírnátok, hogy milyen érzés mikor egy pénisz a hüvelyetekbe hatol?
Milyen érzés mikor csak épp külsőleg ér a puncitokhoz a farok. Mikor csak épp szétnyitja, mikor még csak 1-2 centi van bent stb.. folytatolagosan
5 cm, 10 cm, 15 cm
Mi vagy te ember? Valami műszerész vagy, hogy ennyire érdekelnek a részletek?
Lányok, ábrázoljátok neki az xy koordináta rendszerben. XD
Mikor csak külsőleg ér hozzám akkor alig várom hogy betolja. Mikor bent van akkor olyan mintha kiteljesülnék.
Mondjuk én ezt kapcsolatban élem meg, nem akárkivel, úgyhogy nekem valamilyen szinten ez egy spirituális élmény. Mikor eggyé válunk.
Nekem a legizgalmasabb a behatolás és az azelőtti pillanatok, mikor még csak incselkedik velem. Ezt a játékot konkrétan szeretem. Amikor elkezdi szétfeszíteni, de nem hatol mélyre, csak a bejáratnál időzik. Olyankor alig várom, hogy az övé legyek. Olyankor nedvesedek leginkább és bizsergést érzek hüvelyben. A makkot jó érezni nekem a hüvelybementben:)
Beljebb is jó, ahogy kitölt és elkezd megdolgozni. Olyankor elengedem magam, vagyis nem feszülök rá, nem szorítok, igyekszem minden izmot elengedni, mert úgy érzem legjobban az összes milliméteres mozdulatot.
Tövig nekem nem élvezet, vagyis valószínűleg eddig túl hosszú mérettel találkoztam csak. Nem szeretem ha teljesen bent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!