Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak orálisan elégített ki egy nő de még nem vettem részt aktusban akkor még szűz vagyok vagy már elvesztettem?
Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 07:57
2/10 anonim válasza:
SZűz vagy , de agyilag meg nagyon.
3/10 anonim válasza:
Biológiailag az vagy, mert nem koitáltál. 🤔
4/10 anonim válasza:
Ha majd járt a farkad egy nő puncijában vagy egy pasi seggében, akkor nem vagy szűz. Addig az vagy, hiába volt orális szex vagy petting...
5/10 anonim válasza:
Szűz vagy, de mit számít? Nem lesz több/kevesebb az adód, s nem fognak dugás után "Ön már nem szűz" oklevelet sem kiállítani.
6/10 anonim válasza:
A lánynaka a szája nem szüz már csak
7/10 anonim válasza:
Ha fiú létére pasi seggébe járna akkor csak szűz homokos lenne. A szex egy férfi és egy nő között történik kedves 4es
9/10 Senior Séf válasza:
Mi a ménkűnek olyan fontos beskatulyázni magad?
10/10 anonim válasza:
Aki 150 fszt leszopott az meg a szűz qrva ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!