Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol voltak a szüleitek amikor elvesztettétek a szüzességeteket?
Itt arra gondolok, hogy például a szüleitek azt sem tudták, hogy van valakitek és, hogy akkor hyogan tudtátok megoldani. Nem féltettek, hogy a szülők váratlanul haza jönnek vagy valami?
(Elnézést az esetleges helyesírási hibákért)
Főként azoknak a válaszát várok akik 13-18 éves koruk között vesztették el.
Mivel több 14-18 éves lánynak vettem el a szüzességét, leírhatom hol voltak a szüleik:
-otthon, nem tudva hogy hol van a lányuk
-nyaralni, vagy valami hosszú hétvégés wellness izén, mi meg a házukban
-szintén elutazva, de volt belőle para mert az apja elindult haza, aztán végül megoldódott. Itt jelentős korkülönbség is volt, szóval nem lett volna szerencsés ha ott talál:D
-fogalmam sincs, alkalmi volt, utólag tudtam meg hogy szűz.
Hát ez vicces volt. Összejöttem egy lánnyal. Nem mertem elmondani hogy öregszűz voltam.
Szóval 2 hete jártunk és megbeszéltük kb hogy most már lefekhetnénk. Igazából ő akarta, elég tapasztalt lány volt 24 évesen.
Annyira bestresszeltem tőle, hogy felhívtam egy prostit a netről. Munkaidőben átballagtam hozzá és letudtam. Rémes volt. Érzelemmentes volt az egész. A végére le is lankadtam, de legalább paoíron szűz már nem voltam. :)
Aztán este meg átmentem a barátnőmhöz és egy jót szerelmeskedtünk. Az volt az igazi szüzességelvesztés. Nem éreztem mocsok dolognak, pedig tudom hogy az volt. :) de mai napig nem bánom.
A munkahelyükön,mindketten éjjeli műszakban.
Nem kellett félnünk,hogy hazajönnek.
nálunk voltunk szobámban csináltuk, bennünk azért volt egy kis félelem hogy a szülök bármelyik pillanatban benyithatnak, és lebukunk, ami nem lett volna túl jó
bár már azóta tudnak róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!