Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan hogy a szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan hogy a szexet gumival kezdtétek, de menet közben lekerült? a partner lehúzta, vagy te húztad le, hogy reagált rá a másik? mi volt az ok amiért lekerült?

Figyelt kérdés
kiszakadt vagy bármilyen más ok, mi lett belőle. nem muszáj regényt írni. de egy igen volt. az nem válasz, ha csak ennyit írnál akkor inkább ne írj.
2022. nov. 22. 19:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Volt ilyen
2022. nov. 22. 21:05
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Volt ilyen.
2022. nov. 22. 21:06
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Volt ilyen
2022. nov. 22. 21:06
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Lesz is ilyen
2022. nov. 22. 21:07
 15/19 anonim ***** válasza:
73%
Hehe kva jo 😄 volt ilyen. Föleg akkor szokott erre sor kerülni mikor már a nő szerelmes, legtöbbször ők kérték szex közben, de volt h én mondtam h most az elején legalább csinaljuk gumi nélkül mert annyira érezni akarom. Bevallom volt olyan is, h a lány nem érzett eléggé, maskor meg a gumit nem szerette a partner. Én örültem neki mindig, mert jobb az úgy, általában kevés partneres nővel fekszem le.
2022. nov. 22. 21:39
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

"Azért értékes, mert tanult, művelt, intelligens vagyok, nincs betegségem, nem vagyok homár. Kimagaslóak a testi adottságaim. Egyszerűen jók a génjeim."

Ha értelmes, tanult, és intelligens lennél, akkor ki se jelentenél ilyen primitív dolgot, pláne nem ilyen stílusban. :) De hitegesd magad ezzel. Csak el kell keserítselek, az emberek jobb esetben ma már nem öszönlenyek, hogy azert parosodjunk hogy az utód túléljen a vadonban ha jönnek a mamutok. Kicsit több kriterium van egy valamire való nő fejében, és az ilyen öntelt fellengő bohocokkal aki azt hiszi hogy az ő seggéből süt a Nap, messziről el is kerülik.

2022. nov. 22. 22:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Volt
2022. nov. 22. 23:30
 18/19 anonim ***** válasza:
48%
Volt.
2022. nov. 23. 05:17
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyik exemmel csináltuk rendszeresen. Kezdetben gumiban szexeltünk, mint kb. minden normális ember egy kapcsolat elején. Jó volt, de mivel jobb gumi nélkül én meg tablettát szedtem, így amint látszott, hogy komoly a kapcsolat elhagytuk a gumit. Itt jött a gond, mert a srác nem bírta túl sokáig. Megoldottuk mindig. Volt, hogy kétszer élvezett el és másodjára már elég hosszan bírta. Mikor nem volt annyira beindulva, akkor kis lassításokkal, megállásokkal tudtuk meghosszabbítani az együttlétet. Persze volt, hogy elment nekem túl korán és máshogy juttatott a csúcsra.

Úgy egy hónap után jött az ötlet, hogy csináljuk gumiban inkább, mert úgy mindkettőnk számára ideális a hossza.

Mivel gumiban mégsem olyan egyszer én már nagyon orgazmusközelben voltam és kértem vegye le. Persze fél percen belül elment, velem együtt.

No onnantól ez lett a megoldás. Gumiban kezdtünk szeretkezni és attól függően melyikőnk hogyan állt levette menet közben.

2022. nov. 23. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!