Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy a szexet gumival kezdtétek, de menet közben lekerült? a partner lehúzta, vagy te húztad le, hogy reagált rá a másik? mi volt az ok amiért lekerült?
Első 3 idióta
Kérdező: igen volt, egyszer egy alkalmi kapcsiban régen a srác húzta le,mert hogy kellemetlen neki,mondtam így nem lesz folytatás.
Azóta van barátom, vele is lekerült már, párszor elszakadt ő vette le, párszor meg szintén nem éreztük ügy egymást,ezért lett megszakítással a vége. Azóta mással védekezünk.
Mitől értékes a gcid ugyan? 😂 Tipik incel nőt még közelről nem láttál.
A kérdésre válaszolva volt ilyen, amikor kiszakadt. (Egyszer volt ilyen az elmúlt 5 évben) feltettünk helyette egy újat és kész. Jobb esetben felnőtt embereknek van ennyi felelősségtudata.
Azért értékes, mert tanult, művelt, intelligens vagyok, nincs betegségem, nem vagyok homár. Kimagaslóak a testi adottságaim. Egyszerűen jók a génjeim. Az incel jelzőn jót nevettem, ami jól esett. Ezért megy neked a zöld.
Puszillak drágám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!