Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha gondolatban bejön az ha egy másik fiú is megd*gja barátnőmet?
Figyelt kérdés
Nagyon kis aranyos,cuki csaj amúgy és nagyon szeretem őt de valamiért utóbbi időben gyakran gondolok ilyesmire:)Pedig elég féltékeny vagyok ha róla van szó,ezért se értem miért jutnak eszembe ilyenek meg valószínű ha odakerülne a sor nem akarnám de így fejben sokszor eljátszottam már ezzel:)2022. nov. 21. 10:31
2/12 anonim válasza:
Én csípem az ilyesmiket. :D
Hogy a cuki aranyos de kicsit kurvás csajomat jön valami pali, esetleg valami nagydarab feka, és szétcsinálja, beleélvez majd lelép, aztán jövök én. :D
De megélni izgalmasabb volt hasonlókat amig volt ilyenekre kapható csajom. :D
3/12 anonim válasza:
Szóljatok megyek. Elvállalom a pasi szerepet.
4/12 anonim válasza:
Elég ciki. A cuckold az egyik legszánalmasabb dolog, teljesen férfiatlan.
5/12 NTBS válasza:
Nagyon furcsa. Nem értem miért izgat.
6/12 anonim válasza:
szerintem nem olyan ritka vágy ez, engem is izgat valamennyire.
2 pasis felállású hármas is izgat?
7/12 anonim válasza:
Cuckoldnak hívják ezt a "fétist". Ciki v. nem ciki - senkinek semmi köze hozzá! A beszálló nyilvánvalóan örülni fog neki (főleg ha jó a csajod), de ez a dolog az amit a csajoddal kellene megbeszélned nem a publikummal, vagy másokkal.
8/12 anonim válasza:
Volt egy ilyen pasim, aki felvetett ilyet, de máig nem tudom hova tenni a gondolatot.
9/12 anonim válasza:
Kedves kérdező!Hány évesek vagytok?Párod mit szólt hozzá?
10/12 anonim válasza:
#7 nem, cuckoldnak azt a fajtáját hívják amikor a pasi egyúttal, meg is van gyalázva azzal hogy csak más dugja a nőjét, ő maga nem.
Én inkább a hotwife verzióért vagyok oda, amikor bármikor átvehetem a másiktól, és bármikor beleszólhatok mit és hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!