Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/15 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt, de nem vagyunk egyformák.
3/15 A kérdező kommentje:
2. Igen
2022. nov. 18. 22:10
4/15 anonim válasza:
Sok mindenen múlik!
Mennyire vagy kiegyensúlyozva, fizikai állapot, lelki állapot, a partnered figyelme, türelme!
6/15 anonim válasza:
Nekem nagyon fàjt..a csaj sokszor ràvàgott a fenekemre 😂
9/15 anonim válasza:
Nekem konkrétan nem fájt, inkább kellemetlen volt és feszített. Meg véreztem egy kicsit.
10/15 anonim válasza:
Amikor a szűz barátnőmmel volt az első alkalom akkor neki nem fáj csak feszített kicsit de pár perc után már annyit sem és tövig mentem belé. 😊Szóval ha kellően el vagy lazulva és fejben is rendben vagy és a partnered is figyelmes ügyes akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!