Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megbeszéltük hogy egyszeri alkalom miért ismétlődhetett meg?
Ne haragudj, de akkorát röhögtem....Nem csak a fiúkat vezetik a farkuk, a csajokat is a puncijuk...nálad most ő vette át a parancsnokságot. Én egyetemistaként "jártam így", miközben a volt osztálytársnő Brigivel jártam, aki másik városban tanult, a legjobb barátnőjével, Krisztával "tanultam" együtt. Majdnem kivágtak és apám majdnem megfojtott, de ezt a vizsgaidőszakot soha nem felejtem.
Visszatérve, ember tervez, Isten végez. A fogadalmak meg pont addig tartanak, amíg meg tudjuk tartani azokat.
További sikeres tanulást kívánok! ;-)
F, 44
Azért, még ha értelek is, ne mentsd fel magad. Fiatal vagy, de azért az idő veled is pont úgy telik, mint mással. Néha mondjuk én is úgy járok, hogy véletlenül, teljesen véletlenül megiszok egy üveg bort és a második üvegnél jövök rá, hogy megittam az elsőt, és ilyenkor a legjobb barátomat szidom, hogy minek hozta (jót röhögünk), de "véletlenül" senkit nem kefélnek meg.
a kettes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!