Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalmat hogyan éltétek meg?
Ti hogyan éltétek meg az első alkalmat lányként? Vagy akár fiúként?
Kicsit tartok tőle, mert a partneremnek már volt előttem barátnője, viszont nekem nincs semmilyen tapasztalatom.
Szia!
Az nem baj, ha volt már barátnője, sőt akár plusz pont is lehet, mert van egy kis tapasztalata.
Én 18 évesen vesztettem el lányként, a párom akkor volt 21 és szűz volt ő is. Én előtte még nem is csókolóztam, neki azért volt ez-az csajokkal, csak nem szexelt velük. Mi sokat pettingeltünk előtte (ezt nektek is ajánlom ha nem tettétek eddig), így a kezdeti zavarban még nem volt behatolás, csak játszottunk egymással. Mire eljutottunk a szexig már én sem voltam zavarban előtte és ismertük is azt, hogy mi esik jól a másiknak. Szval ez szerintem tök hasznos.
Nekem fájt az első, annak ellenére, hogy nedves voltam és kívántam. De eléggé féltem, hogy fájni fog, így begörcsöltem. Maga az élmény szép volt, mert azzal lehettem, akit szeretek. Nem tartott olyan sokáig, mert nekem fájt és így csak próbaként mozgott bennem kicsit a párom, majd kivette és szájjal befejeztem. Úgy a 2., vagy talán 3. már jól sikerült.
Nekem szép emlékként maradt meg. Egy kirándulás után nálunk aludt az akkori barátom és hozta az alkalom. Ő már tapasztaltabb volt. Figyelt rám és ez megnyugtatott, nem siettük el. Hosszabb előjáték volt. Kicsit kellemetlen volt az első behatolás de nem fájt különösen, picit véreztem csak. Aztán összebújva aludtunk el.
23/L
Én 16, ő 18. Én szűz, ő az előző barátnőjével feküdt le először. Nem siettetett semmit, volt már előtte petting, orál. Átlagon jóval felüli mérete volt (van is még gondolom), kifejezetten fájdalmas volt, de végig figyelmes volt, óvatos, gyengéd, nagyon figyelt rám. Nekem nagyon jó élményként maradt meg. És habár nagyon csúnya vége lett a kapcsolatnak, de a nő ismerőseim elbeszélései után, hogy ők hogyan kezdték meg a szexuális életüket, igazán hálás vagyok Neki, hogy jól bánt velem, abszolút pozitív tapasztalás volt az első együttlét.
25/n
#7 vagyok
Nálunk nagyjából egy hónap rendszeres szex után volt az, hogy már nem fájt, nem volt kellemetlen. Élvezetes volt előtte is, csak mellette fájt is.
Nagyon rossz volt baromira fájt.
De utólag kiderult hogy amiatt mert nem voltam eléggé fel izgulva és a pasi nem tudta a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!