Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akik szeretnek egyszerr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik szeretnek egyszerre 2pasi elé térdelni,hogyan éltétek meg az első alkalmat?

Figyelt kérdés
Esetleg volt egyszerre több is mint 2? Hány évesen élted meg az elsőt és most mennyi vagy?
2020. nov. 27. 23:47
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Kicsit megalázó, előszőr 17 évesen egy házibuliban,20/l
2020. nov. 28. 00:21
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Az elsőre pont nem emlékszem, kissé be voltam baszcsizva. Barinőm mondta, hogy amikor a házibulin a kanapén kezdett dugni a gimi legnagyobb rhibije és kezdett oldódni az amúgy is laza hangulat, én két pasi farkára nyúltam rá egyszerre.
2020. nov. 28. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mennyei volt! 18/L
2020. nov. 28. 10:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szintén buli után fesztiválon történt de kicsit homályos :D

22L

2020. nov. 28. 11:10
 5/5 anonim ***** válasza:
#1 Ha megalazo volt, miert tetted meg ?
2023. nov. 7. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!