Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, hogyan tegyem meg felé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogyan tegyem meg felé az első lépést lányként?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóóval az a helyzet, hogy most először érzem azt életem során hogy nem vágyom kapcsolatra, viszont egy valakire annál inkább. Lesz egy kis összejövetel ahol ott lesz ő is és eredetileg úgy terveztem hogy valahogy elintézzem hogy kettesben maradjunk. De aztán itt megakadt a lemez, elég önbizalomhiányos vagyok ilyen téren, félek a visszautasítástól, nem tudom hogyan kezdeményezzek. Most ha így belegondolok hogy közelebb megyek hozzá, megérintem vagy megpróbálom mondjuk megcsókolni az olyan furának tűnik, olyan random.. próbáltam már flörtölni vele, ő is flörtölt velem, tehát vette a jeleket de aztán itt megállt a tudomány. Sokszor eddig csak olyan helyeken beszéltünk ahol mások is voltak és mindig odajött valaki, félrehívták aztán sose lett semmi.

Srácok, mennyire tartjátok gáznak mondjuk ha egy lány félénken közeledik, abból érthető lehet mi a célja? Vagy inkább célravezetőbb ha mondjuk határozottan belevág a dolgok közepébe? Nem túl nyomulós az?

Nem akarok közönségesnek se tűnni.

2020. nov. 24. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aranyos. :) A lényeg, hogy egyértelműek legyenek a szándékaid.
2020. nov. 24. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugye ugye, hogy nem is olyan egyszerű, amit a féfiaktól elvártok, hogy ez alap dolog. :)

Bár nem értem, konkrétan dugni akarsz vele, de nem mersz közeledni. Akkor ha oda juttok mi lesz?

2020. nov. 24. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A félénkség nem nyerő, mert vagy nem esik le neki, vagy azt hiszi barátkozni akarsz.

Hívd ki, ahol kettesben lehettek, flörtölj tovább, legyél vele közvetlenebb, mint a többi fiúval. Előbb utóbb levágja majd, és onnantól átveheti a fiú a kezdeményezést.

2020. nov. 24. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:

S nem feltétlen kell lesmárolnod. Ahogy fentebb írtak, ha közvetlen vele s szóród felé a jeleket, mosolyogsz (az baromi vonzó tud lenni), akkor vennie kéne a lapot.

Ha valóban csak szexet akarsz s csak vele, akkor lehetsz egy hangyányit rámenősebb. "Véletlenül" megérinted pl.

2020. nov. 24. 23:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért ezt előbb pár mondatban vezesd fel, mielőtt bármit is tennél. És ha biztos hogy neki is bejössz, léphetsz egy olyan szintre, ami neked is megfelel. Mindig a lány irányít, hogy ez mire elég az rajtad múlik.
2020. nov. 24. 23:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a sok sok hasznos választ! :)

Hat őszintén nem irigylem a férfiakat 2-es, szerintem szüzen halnék meg ha férfi lennék és nekem kellene hódítani 😂

Ez most így lehet hihetetlenül hangzik de pl szex terén semmi ilyen problémám nincs, tehát ha oda jutunk már tudom mit kell tennem :D de soha nem kezdeményeztem eddig én és kicsit para, nem szeretnék pofára esni.

Egyelőre úgy látom hogy elég egyértelműen tetszek neki én is, flörtölt ő is velem, de szeretném ezt kibontakoztatni valahogy.

Ez a mosolygás jó, alapból elég mosolygós típus vagyok így szerintem azzal nem lesz baj.

#5: na pont ezzel van bajom, a felvezetéssel:D

2020. nov. 24. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!