Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első randin szoktatok óvszer nélkül dugni?
Figyelt kérdés
Miért illetve miért nem?2020. nov. 25. 13:24
1/18 anonim válasza:
Se óvszerrel, se nélküle. Mert első randin nem dugunk.
2/18 anonim válasza:
Csak pénzes pasi esetében. Gyerekkel minden lóvés pasit könnyebb megfogni. Ha másra nem hát gyerektartás fizetésére rákötelezheted vele, az meg egy fix havi bevétel.
Csóró pasival nemhogy óvszerben nem szexelünk, de alap, hohgy szóba sem állunk!
4/18 anonim válasza:
Nem adom oda magamat mindjárt az első randin.
5/18 anonim válasza:
Nem, mert nem akarok teherbe esni. Tudatosan szoktam dugni. 20L
6/18 anonim válasza:
Az hogy szoktam az túlzás, általában első randin nincs szex. Egyszer volt ilyen de nem is randi volt csak ismerősömmel egymásnak estünk. Óvszerre allergias reakciom lesz így nem használtam.
7/18 anonim válasza:
Nem
Szerintem egyertelmeu hogy miert bem
9/18 A kérdező kommentje:
1,6
Azt hiszem nem voltam világos.
Szóval nem úgy értem, hogy első randin, hanem első szexuális együttlétkor.
Nyilván első randin nem mindenki dug, van amikor 2-ik, 3-ik de ha addig nem történik meg nem is fog. A pasi sima barátzóna ha nem akar a nő bugyijába férkőzni. Mert az a legnagyobb bók a nőnek, ha a pasi nem tudja megfékezni vágyait :)
2020. nov. 25. 14:23
10/18 anonim válasza:
Na így már érthető a kérdés.
De mondjuk a válaszom nem változik, nem használok óvszert, fog.gátlón vagyok.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!