Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,ha egy jó pasival randiztok,az első randin megengeditek,hogy benyúljon a bugyitokba?
Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 23:12
1/10 anonim válasza:
Nem. Az még túl.gyors. amúgy hiaba néz ki jól, ha belülről hülye, erőszakos.
4/10 anonim válasza:
Nem, nem a kinézete számít, hanem hogy milyen ember. Ezt meg egy randi alatt nem derítem ki
5/10 DeMoR válasza:
Őszinte leszek. Az a lány aki meg engedi, hogy ilyen piszok korán alányúljanak, akkor csak is egy éjszakás kalandot akar (szerintem nincs vele gond^^). Ha nem egy éjszakás kalandot akar és mégis alá lehet nyúlni, akkor meg csak egy egy éjszakás kalandot ér. :D
20/F
7/10 anonim válasza:
Az #1-es válaszoló leírta a véleményemet a témáról.
20/L
8/10 anonim válasza:
Én is osztom az első véleményét. Egy csók bőven elég a kémia tesztelésére, de az se muszáj első randin. Legyen a hangsúly az emberen, ne a testén, hanem a személyiség megismerésén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!