Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szülés után első szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülés után első szex?

Figyelt kérdés
Első szülés után miben változik a punci kinézete? Most elsősorban csak a kívülről látható dolgok érdekelnének.
2022. nov. 18. 00:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
6 hetig nem tanacsos. Elegge kitagul, de idovel visszahuzodik
2022. nov. 18. 00:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, amég nem rendeződnek a dolgok belül teljesen, addig kicsit tágabb vagy nyílván, de ez gyorsan visszaáll. Ha volt varrás, az is hamar begyógyul, nem látszik semmi utána. Én változást abszolút nem vettem észre mást, a párom sem.

Viszont egy jó tanács. Az első alkalomra szerezzetek be síkosítót. Lehet nem kell majd, de nekem az első pár alkalommal kellett hozzá.

2022. nov. 18. 07:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Konkrét kinézetre semmi.

Nekem pl. érzésre más azóta. Mármint korábban nem olyan volt, mikor fürödtem, de azóta, mintha kijjebb lenne... De amúgy látszatra nem hiszem, hogy más, mert senki nem mondta, de nekem kézzel feltűnt azért, hogy kicsit más tapintásra.

2022. nov. 18. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!