Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után milyen arányban romlik a szex minősége és csökken a gyakorisága?
Figyelt kérdés
Arra is gondolok, hogy egy átlagos péniszű férfi szülés után nem annyira tudja kitölteni a teret és a hüvely is érzéketlenebbé válik. Ilyen esetben mi a teendő? Szülés után gyakran megesik, hogy egy átlagos pénisz már kevésnek bizonyul?2022. márc. 21. 20:01
1/17 anonim válasza:
Ez egy full hülyeség. Miért harangozna a farkad a feleséged hüvelyében szülés után? És miért válna a hüvely érzéketlenné?
A szex minőségének romlása és/vagy ritkulása nem közvetlenül van összefüggésben azzal, hogy onnan kijött a baba. Az fejben dől el.
(Biztos 20 alatt vagy még, péniszfóbiával a pötsöd mérete miatt és 0 tapasztalattal, különben nem kérdeznél ilyet.)
2/17 anonim válasza:
Nálam nem volt jellemző. Már két feleségem szült, utána is jó volt!
3/17 anonim válasza:
#2 vagyok!
Én marha, most jöttem rá hogy már kétszer követtem el ugyanazt a hibát! :)
4/17 anonim válasza:
Igenis kitágulhat a hüvely. Ilyenkor az intim torna segít, de csodát nem tesz. Azért azt nem hinném hogy egy átlag mérettel reménytelen lenne a szex egy kitágult de intim-tornával aránylag helyrehozott hüvelynél. Ott van a baj ha a nőt nem érdekli és nem tesz érte. Vagy ha a pasi nem szól, hogy tág, mert nem akarja megbántani..
5/17 anonim válasza:
Nagy arányban romlik és csökken, de nem a vagina miatt, hanem a (főleg sírós) gyerek miatt.
Egy apa...
6/17 anonim válasza:
Kellemes helyzet! A puncit utána sapkaként is tudod használni! :)
7/17 A kérdező kommentje:
25 vagyok, nincs péniszfóbiám, jó a szex, de félek, hogy szülés után elromlik a szex a barátnőmmel, mert nem vagyok valami vastag.
2022. márc. 21. 20:20
8/17 anonim válasza:
Akkor majd ujjazol és nyalsz!
Eddig is illett volna!
9/17 anonim válasza:
Komoly problémák az életben :D.
10/17 A kérdező kommentje:
Eddig is ujjaztam és nyaltam nem is keveset
2022. márc. 21. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!