Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szülés után milyen arányban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülés után milyen arányban romlik a szex minősége és csökken a gyakorisága?

Figyelt kérdés
Arra is gondolok, hogy egy átlagos péniszű férfi szülés után nem annyira tudja kitölteni a teret és a hüvely is érzéketlenebbé válik. Ilyen esetben mi a teendő? Szülés után gyakran megesik, hogy egy átlagos pénisz már kevésnek bizonyul?

2022. márc. 21. 20:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%

Akkor nem lesz gond! Főleg ha a párod is tud furulyázni!

2022. márc. 21. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
32%
Szted a másik lyuk mire való? (anál) az szűk marad szülés után is.
2022. márc. 21. 21:00
 13/17 anonim ***** válasza:
44%
Szüléskor rengeteg dolog felszabadul a testben, amitől tágul, de ez vissza áll ideális esetben teljesen normálisra. És lehet segíteni is ezt tornával akár. De nem teljesen irreális ez a félelem, van aki nemhogy kitágul, de nem lesz orgazmusa, komoly fizikai sérüléseket szerez,stb. Van ennek kockázata, de arányaiban azért pozitív a végkimenetel. Én mondjuk nő vagyok, de sose szülnék, én ezt a kockázatot se vállalom, ha csak 10% esély van, hogy tönkre megyek, akkor nem éri meg (emellett van még másik 1000+1okom, de ez is játszik, ez tény).
2022. márc. 21. 21:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Na, most kb. tudod, hogy mit írtál le?

"...nincs péniszfóbiám [...] de félek, [...] mert nem vagyok valami vastag"

Nincs több kérdésem, bíró úr.

#1 voltam

2022. márc. 21. 21:17
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt is tegyuk hozza, hogy nem ez lesz az egyetlen negativ valtozas a gyerek szuletese utan...

(kevesebb szabadido, kevesebb alvas, kevesebb elkoltheto penz, tobb stressz, stb)

2022. márc. 21. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha romlik NEM ezért romlik (egyébként a hüvely elég rugalmas, az esetek többségében ugyanúgy visszahúzódik pár héttel a szülés után). Hanem az érzelmi eltávolodás miatt, a napi rutin, teendők, gyereknevelés mellett megfeledkeznek a legfontosabbról - egymásról. Arról, hogy a szenvedély, a vágy az aminek a legerősebb kötelékének kellene lennie egy kapcsolatban. A megértés, a szeretet nem elég hosszútávon. Beleszürkülnek, természetesnek veszik és belefáradnak egy mókuskerékbe.
2022. márc. 21. 22:43
 17/17 anonim ***** válasza:
36%
Az én tapasztalatom pozitív. 3 gyerek után már nem szorított annyira erősen, és nem kellett úgy küzdenem a gyorstüzelés ellen. Ettől javult a szex, most 51 éves, és minden este bepróbálkozik, pedig 16 évvel vagyok idősebb, és magamtól már el bírnám hagyni legalább másnaponként. Tudja, mivel vegyen rá.
2022. márc. 22. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!