Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok szüzek?
A kérdés nehezen értelmezhetőnek, vagy teljesen értelmetlennek tűnhet elsőre. Aki elolvassa a kifejtést, szerintem neki kerek lesz a kérdés 😉
Tehát alapból van aki szűz¹
Másik kategória a petting-szűz²
Leginkább tartózkodóak a csókszüzek³
Hány éve, és mennyire foglalkoztat a dolog? Mi tart vissza, hogy lépj? Félsz, hogy csalódást okozol? A vágyaidat szégyenled, a testedet/arcodat, vagy valami olyan dolgot ami a szexualitással jár együtt?
Igaz lehet az, hogy az első pettingig legnehezebb eljutni? Vagy akinek ez már összejön, már az aktust is mindenképp szeretné?
#1: Tehát nem közösült még (hüvely+pénisz). Ha volt petting, akkor ő még ide tartozik. Akármi is történt ott. (Hetero a kategória, tehát homoszexuális férfiakra és nőkre ez így nem értelmezhető)
#2: Ha valaki nem pettingelt még (akinek társa és önmaga is fel volt öltözve közben, őt most vegyük ebbe a kategóriába)
#3: Nyilván azokra gondolok, akik még nem csókolóztak. Szájra puszit ne vegyük ide.
A kategóriák nem feltétlen hierarchikusak. Elméletben előfordulhat példaul, hogy valaki pettingelt -sőt akár szexelt is-, de valamiért nem volt csók. Természetesen ha akarata ellenére történt, az nem ugyan az.
Kedves 31-es, biztos szavazóbázisa vagy annak a pártnak amelyik a legtöbb zsákos rohadt krumplit adja
Ha szereted a sört, akkor borítékolható a 2 farkú~ szimpátia. Köszönjük, hogy gusztustalan testeddel széndioxidot kötsz meg. Sajnos ennél nagyobb pozitívumot még nem tudunk rólad, bár gyanítom nem is fogunk SOHA.
Nem mellesleg jó volt a tipped; Sziget fesztiválon nem voltam még életemben. Valahogy egyik porcikám sem kívánja a moslék minőségű hangosítást, pláne nem olyan túlzó hangerővel ami csak a fülemet teszi tönkre. A szálló porról, bokorban székelő, mosdatlan -és csak az Isten tudja hány féle infekcióval rendelkező- igénytelen népekről még nem is beszéltünk.
Szóval köszi. Szerintem mielőtt jelzőket aggatsz másra, előbb tanulj. Olvass, képezd magad. Nem magfizikára gondolok, csak az alap dolgokra: állampolgári és jogi ismeretek. Ilyenek. Tudod... Esetleg egy kis etikett is jól jöhet.
Minőség!
Én inkább erre törekszem. Mindíg, minden körülmények között.
Öööö te most prolongálsz velem? Mert jobb szeretem ha előtte meghívnak egy kávéra, mielőtt így, vazelin és előjáték nélkül belém jönnek verbális lőcsüket rázva, a frusztrált és önhittségben dagonyázó bigott aggszüzek. Volt dolgom ilyenekkel :D Amúgy hadd gratuláljak! Ügyesen feltártad a hiányosságaim, jár a taps neked. Lenyűgöző ahogy próbálsz megfejteni, ki-milyen-mennyire tanult vagyok :D
A testemre tett megjegyzést elnézem neked, hiszen nem ismersz. A próbálkozásod is hogy műveltnek hass sem zavar, hiszen aki elolvassa a válaszod , tisztán látja a szánalmas próbálkozást a választékos fogalmazásra, amitől az csak modorosnak hat. Az alekoszi idézet, na az amitől elszakadt a gépszíj! Az (ál)műveltség, a 8 elemivel való fecskenadrágos pózolásod tette be a kaput nálam, mert most már csak ezt látom belőled! :D
Remélem csak trollkodsz, mert ha ez a valód, akkor nem élsz, csak egy darab, önigazolásokat és konvenciókat hajszoló, rágós, élettelen húsdarab vagy.
Ez a probléma... a hús hiánya! Na nem a hatósági áras far-hátra értem, hanem amitől a szexuális életedben helyre állna az egyensúly, vagy legalábbis kevesebbet prolongálnál.
Tudod mit? Azt hiszem túl görcsösen igyekszel valami képzelt minőségi életet élni, miközben a valódi dolgok, mint a szex, bulizás és ismerkedés, vagy csak egy kis lazaság, kimarad az életedből, mígnem rádöbbensz nem éltél rendesen. Persze lehet én tudom rosszul, és csak pro izélek...
De vajon jól éled-e az életed?
Hello én az 1es kategória vagyok hiába beszéltem cseten addig hogy találkozzunk is sajnos nem jutottam el pedig már szívesen kipróbálnám.
21L
0.5-análisan még nem próbáltam semelyik szerepben sem
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!