Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan nő aki úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő aki úgy esett teherbe, hogy nem élveztek bele? Csak az előváladéktól.

Figyelt kérdés

2022. nov. 15. 06:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%

4-es vagyok. Pénzügyi diplomám van, nem vagyok se műveletlen, se tudatlan. Gondolom az összes lepontozó orvosi diplomával rendelkezik, ezért ért hozzá jobban. Nőgyógyásszal azért érdemes beszélgetni is néha.

Saját tapasztalat egyébként az, hogy 24 éves korom óta így védekezem (40 vagyok), mert fogamzásgátlót nem szedhetek, meg semmit, ami hormontartalmú. És mivel mindig tartós kapcsolatban éltem, és nem okozott volna gondot, ha mégis becsúszik, ezt választottuk. Jobb, mint a kúpok, vagy szülés előtt egy spirál. Eddig 16 év alatt, napi, vagy két naponta együttlétből még nem csúszott be baba. A két gyerkőcöm mind tervezett volt, az első 2 hónap után, a második fél év után sikerült.

Nem véletlenül írtam, hogy felnőtteknek való. Olyannak, tartós kapcsolatban él, mert betegség ellen ugye nem véd, aki ismeri magát, nem fogja eleszetlenkedni, és nem dől össze a világ, ha mégis becsúszik. Aki ezzel nem ért egyet, na az tényleg tudatlan, és ostoba.

2022. nov. 15. 09:47
 12/23 anonim ***** válasza:
72%

#10: köszi, így mindjárt más! Látod, mennyire fontos a pontos idézet precíz forrásmegjelöléssel!

_valamelyik_ műsorban volt egy orvos....

Jaja. Olyan orvos is volt, aki szerint nincs covid...

Meg aki szerint a 10 parancsolat gyógyít...

2022. nov. 15. 09:53
 13/23 anonim ***** válasza:
59%
#11: az a baj, hogy nem érted, hogy ezzel semmit sem cáfoltál...
2022. nov. 15. 09:54
 14/23 anonim ***** válasza:
32%

a kétkedőknek, ezt csak úgy itt hagyom...

[link]

2022. nov. 15. 09:56
 15/23 anonim ***** válasza:
59%

11.

Jó nekem még van két olyan barátnőm is, akiknek 2 év ilyen "védekezés" után becsúszott a gyerek. Pedig felnőtt volt mindenki már, és 3lvileg mindig időben kivette a csávó. Akkor most kinek van igaza?

Minden esetre arra még mindig nagyobb az esély, hogy nem megfelelő védekezés következtében valaki terhes lesz mint hogy valaki nem.

Nem propagaljuk már a hülyeséget. Nem mindenkinek fér bele egy becsúszott gyerek felnevelese az életébe vagy épp egy abortusz. A fiatalok közt eleve nagyon sokan nincsenek tisztában az alapokkal sem, az kell hogy ilyen hulyesegeket lássanak még az interneten is.

2022. nov. 15. 09:58
 16/23 anonim ***** válasza:
57%

#4, hagyd őket. Akik lehurrognak, azok pontosan azok, akik miatt el lett terjesztve az, hogy az előváladékból lesz gyerek. De jobb is ha azok mindig gumit húznak és nem élveznek véletlen bele a nőbe.

Én nem a levegőbe beszélek. A családban van nőgyógyász, ő mondta ezt és én inkább neki hiszek. Alátámasztja az is, hogy van egy ismerős pár, akik már 15 éve megszakításoznak és nem lett belőle sha baba. De hát ott ugye a férfinek megvan az önkontrollja, az ilyen kis 17 éves srácoknak meg még nyilván nincs.

#1 voltam.

2022. nov. 15. 10:00
 17/23 anonim ***** válasza:
63%

#16 te terjesztesz itt csak hülyeségeket. Ja, nőgyógyász mondta, meg 15 éve nincs baba. Aztán ha mégis, akkor megy a sírás meg az abortusz.

A 14-es legalább belinkelt egy forrást, ti meg csak dobálóztok minden bizonyíték nélkül.

Olvasd el és okulj, nem szégyen a te korodban sem, ha tanulsz valamit.

2022. nov. 15. 10:05
 18/23 anonim ***** válasza:
69%
Akik azt írják h lehet terhesség a megszakításossal azok olyan nők akik mindent is elhisznek. Nyilván a csávó nem foglya aztmondani h véletlen belespriccelt egy keveset a nőbe és azért lett terhes. Hanem a jól bevált szöveg h: az előváladéktól volt. Persze az ostoba tyúkok elhiszik és így terjed ez a baromság. Én lassan 9 éve vagyok együtt a feleségemmel és soha nem lett terhes pedig megszakításossal védekezünk. Egyszer lett terhes amikor mi is akartuk és akkor nem is vettem ki. Az előtte lévő összes partnerem se lett terhes ezzel a módszerrel. Mindenre van persze matematikai esély ahogy a lottó megnyerésére is, de az édeskevés. Így inkább hazudnak a férfiak h márpedig ők nem élveztek bele a nőbe.
2022. nov. 15. 10:39
 19/23 anonim ***** válasza:
28%
15ös. Pont az ilyen tyúkokról beszélek akik elhiszik ezt a szánalmas dumát h pedig a fiúja kivette időben. Persze, nemszereti a gumit aztán a nagy felizgultságában nyilván felizgatónak tartotta h egy kicsit elspriccen a nőbe és az milyen jó már h a spermás pináját keféli tovább.
2022. nov. 15. 10:50
 20/23 anonim ***** válasza:
78%

Kedves #17 és a többi lepontozó.

Nem állítottam, hogy a megszakítás biztonságos védekezési mód lenne, mert NEM AZ.

Azt viszont továbbra is tartom, hogy az előváladék csak ritkán tartalmaz spermiumot és akkor is csak keveset, ami általában nem elég a megtermékenyítéshez. Az előváladékban esetleg előforduló spermiumok többnyire egy előző ejakulációból származnak. Ha tehát a férfi nem ejakulált korábban, pláne ha vizelt is az aktus előtt, akkor nem lesz spermium az előváladékban. A terhesség esélye pusztán az előváladéktól nagyon-nagyon alacsony. Nem nulla, de nagyon alacsony.

Tiniknek és nem tartós kapcsolatban élőknek továbbra sem ajánlott a megszakítás, de felnőtt, összeszokott pároknak, ahol nem gond, ha becsúszik a baba, nem túl nagy felelőtlenség.

Ahol pedig arról szól a fáma, hogy "jaj, mindig időben kivette, az előváladéktól lettem terhes", ott az esetek 99%-ában az történt, hogy a srác mégsem vette ki időben és az első spricc bizony bent landolt, csak ezt nem közölte a lánnyal.

És hogy ne maradjatok link nélkül: [link]

#1 voltam.

2022. nov. 15. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!