Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előváladékban akkor is lehet sperma ha előtte többször is voltam wc-n és előtte nem is élveztem el egyszer se?
Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 16:17
2/6 anonim válasza:
Nem... :) ki mondott ilyen hülyeséget? Gondolkodj, aztán kérdezz!
Akkor van benne sperma ha megindul az orgazmus és visszatartod.
3/6 A kérdező kommentje:
#2 gondolkodtam és erre gondoltam hogy ez így van. csak megerősítést szerettem volna.
2016. szept. 18. 19:24
4/6 anonim válasza:
Amit a 2. írt az butaság. Ha elélvezel, akkor marad még ott sperma, ami a következő szexnél az előváladékkal együtt kikerül a szervezetedből, és így lehet megszakításos módszerrel teherbe ejteni valakit.
De ha előzőleg pisilsz, akkor elvileg az előváladékban már nem lesz sperma. Ha meg mégis marad 1-2, akkor is iszonyat kicsi az esélye, hogy azzal megtermékenyíts bárkit is. Minden esetre ha biztosra akarsz menni, húzz óvszert. Nem olyan szörnyű az.
5/6 anonim válasza:
4# Olvasd már el a kérdést.
ha NEM ÉLVEZETT EL ELŐTTE egyszer sem!
Mellesleg így csinálom mióta csinálom... Ezek szerint 5 nőnek kéne most terhesnek lennie. Jéé nem azok :)
6/6 anonim válasza:
5#!Vagy még nem közölték veled a jó hírt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!