Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan nő, akinek kielégítő, ha csak ő dugja a pasiját?
Figyelt kérdés
A férfi kézzel, szájjal kielégíti, ha a nő kívánja, de a farkát nem használja. Az alap viszont az anál, de persze csak a pasinak.
Létezhez ilyen nő? Normális, amikor erre gondolok és elképzelem a helyzetet, akkor felizgulok? Nem tudom, miért van így... sosem próbáltam, szóval fogalmam sincs, miért izgalmas ez a dolog.
2022. nov. 15. 02:50
11/15 manly válasza:
Én benne lennék ebben férfiként.A pegging mindig vonzott.Előtte az ujjaival.
12/15 anonim válasza:
Rendes kapcsolatban? Nem nagyon.
BDSM kapcsolatban? Igen, keress egy úrnőt. Ők nem hagyják, hogy meg..gd őket, de ők megteszik és még sok mást is.
13/15 anonim válasza:
Amúgy nincs ebben semmi különös. Ott a prosztata ami ugyanolyan jó érzést okoz mint a csikló. Egyszerűen fizikailag jól esik ha izgatják, arról meg nem tehetünk hogy oda került, ahova.
14/15 anonim válasza:
Bdsm kapcsolatban ahol a no dominans, alap hogy nincs dugas a csicskaval.
15/15 anonim válasza:
Nőket kérdezett. Elmondtam az igazat és lepontoztak.
Attól még hogy nem tetszik az igazság nem változik meg. :D
BDSM kapcsolatot keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!