Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb a szex túlsúlyos nővel?
Először van túlsúlyos barátnőm, 4 hónapja vagyunk együtt, de soha életemben nem volt ennyire jó a szexuális életem. Sokszor kezdeményez ő is, és valami fergetegesen jó vele a szex. Sokkal odaadóbb, mint az exeim akik vékonyak voltak. Tényleg ennyivel jobbak a túlsúlyos lányok vagy csak piszok nagy mázlim van? Mik a tapasztalataitok?
25/F
Azért mert mindent beleadnak ...azért mert kompenzálják...
A szép csajok úgy gondolják hogy nekik elég ha szépek és nem kell semmi mást csinálni...
Nem jobb...
Akkor már inkább a mentálisan sérültek, ha lehet.
Volt 2ducibb barátnőm, tényleg sokkal jobb volt velük a szex.
Az egyiknek olyan kellemesen szűk puncija volt, amihez foghatót még nem tapasztaltam.
A másik megtanult mélytorkozni a kedvemért és popsiba is sokat csináltuk, kőkeményen dugtam hátsóba és hatalmasakat élvezett. Egyszer még a fenekemet is kinyalta.
Amikor vékonyabb barátnőm volt, ő még azt se engedte meg hogy fényben szexeljünk és amikor tabit szedett akkor se élvezhettem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!