Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz nőket visszatartja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz nőket visszatartja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérdés az, hogy a szűz nőket hátráltatja-e ismerkedésnél, hogy még nem voltak "úgy" férfival, esetleg hogy nem is csókolóztak még?

Vagy ez csak adott életkor után lesz nehezítő körülmény nekik? Ha igen akkor azért, mert nem akarják hogy a kiszemelt megtudja ezt róluk, vagy mert szégyellik hogy vélehetően nem lesznek túl ügyesek első pár alkalommal?

Fiúk válasza is érdekel. Kort és nemet is kérek írni.

2022. nov. 13. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ha nem is tartja őket vissza de egy idő után tud ez kínos lenni. Meg pl. pasitól is hallottam ilyent, hogy adott nővel azért nem akart kezdeni, mert első lett volna neki és nincsenek jó tapasztalatai erről.

Úgy alapból engem nem zavarna, de lehet csak azért mondom mert én is eléggé tapasztalatlan vagyok és ezért azt hiszem, hogy kevésbé lenne égő a saját bénaságom is ha együtt bénáznánk. :)

37F

2022. nov. 13. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit szerintem igen, egy bizonyos kor után az emberek lazábban kezelik ezeket a lépéseket... egy szűz nő pedig legtöbb esetben nem.
2022. nov. 13. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Én örülnék ha ilyet találnek

22f

2022. nov. 13. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nem is a szüzesség ami mentális blokk hanem a tudat hogy egy eléggé intim dolog amit még nem próbáltál ez foghat vissza..de mivel mindenki volt szűz ìgy tökre nem ìtélném el ha olyannal keverednék össze aki szűz. Meg hàt velem is türelmes volt aki engem beavatott
2022. nov. 13. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Én még nem vettem el nő szüzességét, nekem az első alkalom kb 1,5 hónap pettingelés után volt, nyilván új volt, de emlékeim szerint nem volt úgy nagyon említésre méltó helyzet, örültem már neki, hogy végre szexelek.

30/F

2022. nov. 14. 07:04
 6/7 anonim ***** válasza:
53%

Bizonyos életkoron túl azért ciki a szüzesség, mert azt sugallja, hogy valami gáz van az illetővel.

Azért amelyik nő 30 fölött még szűz, annak valami komoly lelki defektje van.

2022. nov. 15. 07:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel, ha a pasit igen akkor akkor nem találkozok vele többet. Ennyi.
2023. márc. 16. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!