Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan dolog ami visszatart vagy félsz tőle szex terén?
Lehet, hogy szégyen de én komolyan tartok attól, hogy viszonylag lassan tudok elélvezni és mondjuk kellemetlen a másik számára. Tehát komolyan feszélyez, hogy "el kell élveznem" és attól tartok, hogy baj lesz a másik fél számára, ha nekem ez időbe telik.
De más dolog is van, de szerintem a kérdésre ez is elegendő válasz.
F
Köszi, de ez nálam szerintem túlmegy a határon. Melyik nő akarna például kb 30-40 percen keresztül szájjal kényeztetni egy férfit, mert az nem tud elmenni, mert feszélyezve van?
(Mármint én úgy gondolom, hogy semelyik.)
Egyszerűen nem érzem korrektnek, hogy nem tudok hamarabb elmenni és így "többet" kell tennie a másiknak, hogy nekem is jó legyen. Ebből kifolyólag szerintem kényelmetlen lehet ilyen hosszasan például szopni, de az együttlét ugyanúgy tud kellemetlen lenni egy bizonyos idő után, főleg akkor, ha elment az egyik fél.
#2 #4 #5
Nekem is ez a "gondom". Élvezem a szexet, akár órákig is bírom, de nem tudok elélvezni. Se punciban, sem szájban, csak nagyonnagyon ritkán. Fejben van a gond nyilván, de attól még élvezem, és a lánynak ez jól esik ez így, ezért annyira nem bánom :)
Sajnos ez igaz, én is kellemetlenül érzem magam néha, mert félek, hogy ő meg magát okolja. Pedig nagyon nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!