Mit jelent az, ha egy kutyára dupla póráz szükséges? Akit egy pórázzal nem lehet visszatartani, kettővel sem, avagy hogy néz ki, hogyan működik ez a dolog?
Lehet., de én még az életben nem láttam ilyesmit. Létező dolog?
" az egyesület előírja,hogy az első hónapban dupla pórázon legyenek a kutyák".
Van erről kép, vagy átlátható leírás?
Gondolom Eszkulápnál láttad.
Azért, mert szerintük ki tud bújni a kutya, ha megijed, a hámból és nyakörvből. Ezért dupla védelemként mindkettőt előírják. Ilyenkor persze mindkét felszerelésre kell külön póráz. Egyébként tök mindegy, hogy hám vagy nyakörv, ha jól van beállítva, akkor nem fog tudni belőle kibújni. Szerintem egyébként nagyobb veszélyt jelentenek a noname márkákz aliexpressről rendelt karabínerei.
pffff! Életben ilyet még az életben nem láttam!
Hol kapható, és mit kóstál egy ilyen "kötelező" cucc?
Az hogy van rajta nyakorv is meg hám is, es 2 poraz. Szokos, ijedos kutyakra kell, vagy bulltype eseteben akkor, ha kutya lattan agressziv lesz, ez altalaban addig kell amig a gazdival megismerik egymast.
Nekem bulltypeom van, en ugy vittem hogy nyakorv es ham is volt, de csak 1 porazzal, es azt atfuztem meg a hamon, ha elszakad vagy barmi problema eseten legyen hova kapaszkodni. Mar sokat fejlodott, igy siman nyakorvvel, porazzal viszem. De ez a kutya biztonsagat szolgalja mindig.
Ja Eszkulápnál, idegiglenes gazdiknál lenne egy kutyus...
Ha nincs valakinek ilyesmilye, kutya sem lesz, vagy mennyire szigorú előírás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!