Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elvileg szép lány vagyok, akkor miért csak csúnya pasiknak kellek?
Ott van az "elvileg"
😂
Mellesleg én is látok relatív szép lányt de a stílusa miatt eszembe nem jutna felhúzni a kolbászomra.
Sok oka lehet.
Pl Nem vagy szép, csak te gondolod így, illetve azok mondják, hogy az vagy, akik nem akarnak megbántani.
Ha eddig nem tudtad volna, Az emberek ízlése nem egyforma. Aki az egyiknek szép, az a másiknak ronda.
Pl Az egyik barátnőm oda meg vissza van a ferjéért hogy milyen jó pasi, szerintem meg kifejezetten csúnya. Alacsony, gnóm feje van, kopaszodik, hatalmas hasa van. Arról nem beszélve, hogy a szája is büdös. Én annak érzem.
Én pl a saját férjemet tartom nagyon jó pasinak. És van barátnőm aki szintén helyesnek tartja, egy másiknak meg abszolut nem jön be. Ez ilyen.
A szépség teljesen relatív. Én magam is inkább csúnya vagyok mint szép, mert a férfiak többsége csúnyának ítélt, en is annak tartom magam, egyedül a férjem van oda értem külsőleg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!