Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak van olyan jellegű gátlásra okot adó testrésze/tulajdonsága, mint a pasiknak a péniszméret? Ha igen, mi az?
Ti azt hiszitek, hogy ha nem 20 centis a farkatok kétszer félbehajtva, akkor már nem tudtok kielégíteni egy nőt. Holott ez orbitális tévedés.
Egy egészséges önbizalmú nőnek nincs ilyen agylövése. Mivel nem testrészeken múlik, hogy jó-e a szex, hanem a nő és férfi figyelmességén, odaadásán, önzetlenségén.
Ha valakinek nem tetszem, mert kicsinek/nagynak tartja a mellem, vagy nem elég csupasz, esetleg túl csupasz a puncim, stb, akkor megmutatom neki hol az ajtó.
Majd jön egy olyan, aki úgy kedvel, ahogy vagyok.
Én nem leszek depressziós egyetlen férfi miatt sem.
#3:
"nektek mi jutott.. a peniszmeret. Atyavilag."
Ezt ugye nem gondoltak komolyan?
Soroljam?
- +180 cm magasság
- Széles férfias vállak
- Egyenletesen borostás arc
- Markáns, férfias állkapocs
- Alig ritkuló dús haj (sokaknál már a "mikiegér hajvonal" is kizáró)
- Mély szexis orgánum (ami nem külső, de ugyanúgy genetika)
- Nagyobb férfias fej (ugye a kisfiús méretű fej szintén nem férfias)
És még sorolhatnám azokkal a dolgokkal, amelyek terén a férfiak felé nagyobb az elvárás, mint a nők felé (pl. karrier, fizetés, személyiség/humor/duma)
Hallod, nőként én örülnék a legjobban, ha a személyiség tekintetében lennének magasak az elvárások felém, nem külsőségek terén.:D Röhej, hogy ezt állítod be úgy, mint valami rossz dolgot.
Egyébként nekem pl. pont a melleim okozzák a legtöbb frusztrációt, mert nem, nem az a baj velük, hogy kicsik lennének, hanem cső alakúak, szétállnak, lógnak, és a bimbóudvarom is nagy. Szerintem ebben az esetben nem melyek túl sokra a D kosarammal.
#8: "hanem cső alakúak, szétállnak, lógnak, és a bimbóudvarom is nagy."
Szexben mégsem jelentene számodra hátrányt, ellentétben az én 3,5 cm vékony farkammal, amit valószínűleg te nem is élveznél.
Ha fel sem áll rá a pasinak, az elég nagy hátrány, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!