Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy szerintem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy szerintem csúnya pasiknak boldog szexuális élete van és szép nőjük?

Figyelt kérdés

Nem nyálaskodok, mert szűz vagyok szóval tuti lökött, de én ezektől a csávóktól sokkal szebb vagyok (már még lány barátok is mondták). Akkor mi a franc van a világgal? :O

F/28

2021. febr. 5. 10:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Semmi, te vagy nyomi. Azok a férfiak valószínűleg normálisak és megvan bennük az, ami benned nincs.
2021. febr. 5. 10:36
 2/13 anonim ***** válasza:
8%
nagy pénisz és vastag pénztárca
2021. febr. 5. 10:37
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
A szépség nem minden, se nőben, se férfiben 🤷‍♂️
2021. febr. 5. 10:40
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Biztosan gyönyörű vagy. De mégiscsak egy lúzer. Ennyi.
2021. febr. 5. 10:45
 5/13 anonim ***** válasza:
98%
Tudnak értelmesen kommunikálni, érdekesek, színes egyének! Mernek ismerkedni, és ami a legfontosabb nőként kezelik a nőket! Persze azért itt is vannak kivételek!
2021. febr. 5. 10:51
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk mert egy férfi vonzerejét nem csak a külső adja, hanem a nőknek sokkal fontosabb a személyiség, stílus, kisugárzás. Ha a kérdésed azért tetted fel mert a "világgyűlölet" van benned akkor rossz úton haladsz. Ha azért mert tanulni szeretnél tőlük akkor meg jón. Figyeld meg őket, ők mit csinálnak másképpen? Van ebben olyan dolog amit ne tudnál utánozni, lemásolni? Rá fogsz jönni, hogy nincs, te saját magad vagy a csajozásban a saját magad korlátja, amit csak te tudsz leküzdeni más nem.
2021. febr. 5. 10:52
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

Némely exemre visszagondolva a jóisten se érti, mit zabáltam rajtuk; nem szépségverseny színpadáról rángattam le őket, az fix. Volt elálló fül, picit bandzsi (de huncut, és eszelősen kék!) szem, picit kajla metszőfog, mackós alkat, stb., DE kivétel nélkül mindnek olyan kisugárzása volt, olyan agya, humora, dumája és sármja, továbbá tehetsége és kiállása, hogy a bugyim gumija magától pattant szét a közelükben. Nem hagytam szűzen őket, és mindegyikre mosolyogva, jó szívvel gondolok vissza.

Az egyedüli kivétel egy szépfiú volt, aki miután szakítottam vele, részegen hőbörgött a helyen, ahol az új pasimmal voltam, mert az volt a rögeszméje, hogy a másiknak több a pénze, mint neki, és őt emiatt ejtettem (nem, hanem mert oltári bunkó lett velem a vége felé). Bankjegyeket lobogtatott, hogy ő is megvehetne kilóra... Erről ennyit.

2021. febr. 5. 11:05
 8/13 anonim ***** válasza:
97%
Ha 28 évesen attraktív vagy és szűz, akkor valóban gondok vannak veled.
2021. febr. 5. 11:19
 9/13 anonim ***** válasza:
87%

csak nem irigy vagy, incelkem? nem csak azon mulik a parkapcsolat es a szex, hogy ki hogy nez ki. sokkal ertkelendobb, ha valaki nem egy ilyen eletkeptelen, hisztis luzer, hogy azon picsog, miert nincs noje.

az meg semmit nem szamit, hogy az allitolagos barataid szerint te ‘szebb’ vagy, gondolom hazudnak es ok is ilyen vilagi luzerek, mint te.

2021. febr. 5. 12:08
 10/13 anonim ***** válasza:
97%
Lehet értenek a csajozáshoz.
2021. febr. 5. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!