Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szerintem csúnya pasiknak boldog szexuális élete van és szép nőjük?
Nem nyálaskodok, mert szűz vagyok szóval tuti lökött, de én ezektől a csávóktól sokkal szebb vagyok (már még lány barátok is mondták). Akkor mi a franc van a világgal? :O
F/28
Némely exemre visszagondolva a jóisten se érti, mit zabáltam rajtuk; nem szépségverseny színpadáról rángattam le őket, az fix. Volt elálló fül, picit bandzsi (de huncut, és eszelősen kék!) szem, picit kajla metszőfog, mackós alkat, stb., DE kivétel nélkül mindnek olyan kisugárzása volt, olyan agya, humora, dumája és sármja, továbbá tehetsége és kiállása, hogy a bugyim gumija magától pattant szét a közelükben. Nem hagytam szűzen őket, és mindegyikre mosolyogva, jó szívvel gondolok vissza.
Az egyedüli kivétel egy szépfiú volt, aki miután szakítottam vele, részegen hőbörgött a helyen, ahol az új pasimmal voltam, mert az volt a rögeszméje, hogy a másiknak több a pénze, mint neki, és őt emiatt ejtettem (nem, hanem mert oltári bunkó lett velem a vége felé). Bankjegyeket lobogtatott, hogy ő is megvehetne kilóra... Erről ennyit.
csak nem irigy vagy, incelkem? nem csak azon mulik a parkapcsolat es a szex, hogy ki hogy nez ki. sokkal ertkelendobb, ha valaki nem egy ilyen eletkeptelen, hisztis luzer, hogy azon picsog, miert nincs noje.
az meg semmit nem szamit, hogy az allitolagos barataid szerint te ‘szebb’ vagy, gondolom hazudnak es ok is ilyen vilagi luzerek, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!