Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy szerintem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy szerintem csúnya pasiknak boldog szexuális élete van és szép nőjük?

Figyelt kérdés

Nem nyálaskodok, mert szűz vagyok szóval tuti lökött, de én ezektől a csávóktól sokkal szebb vagyok (már még lány barátok is mondták). Akkor mi a franc van a világgal? :O

F/28

2021. febr. 5. 10:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
97%
Vagy csak arra vársz te is hogy jöjjön valami fullos nő és rögtön tőled akarjon gyereket. Nekem is vannak külsőleg hibáim mint mindenkinek, amellé hogy 170 centi vagyok csak. Nem vagyok ronda de tudod én a személyiségemmel és a figyelmességemmel szoktam levenni a nőket a lábukról. Lehet neked is csak meg kéne nyílnod a világ felé. Itt most két opció van, vagy nem mutattad meg eddig senkinek milyen is vagy valójában, vagy nem is létezik a személyiséged de még így is taszító. Akárhogy is van nyitnod kell a világ felé, mert ha így folytatod szüzen fogsz meghalni is.
2021. febr. 5. 13:31
 12/13 anonim ***** válasza:
85%
Jó szerencse semmi más. (Zrínyi Miklós)
2021. febr. 5. 14:45
 13/13 anonim ***** válasza:
96%
Tudni kell beszélni a nőkkel, kezdeményezni. Én is ismerek tök helyes pasikat, akiknek simán lehetne barátnőjük, de nem próbálkoznak. Nem lehet, hogy nálad is ez a baj?
2021. febr. 5. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!