Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostik nem vágynak szeretet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostik nem vágynak szeretetre, szerelemre?

Figyelt kérdés
Arra, hogy megbecsüljék őket? Vagy ők már lelkileg és mentálisan annyira sérültek, hogy csak a pénzt látják maguk előtt és jobbára csak azt hajszolják?

2022. nov. 13. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem meg ugyanúgy vágynak rá, csak tudod a pénz nagy úr.

Ha nő lennék én is ezzel keresném a kenyerem.

2022. nov. 13. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Változó… Nem mindenki ugyanabból az indítatásból prosti, a lakásosok közül sem.

Van aki pszichopata, nem érez szeretet és csak a pénz számít neki és azon kívül maximum ilyen érzelmi manipulációkban és játszmákban leli az örömét… Nem alacsony az önbecsülése csak nincsenek elvei, nem érti ezeket a dolgokat.

Kb. mint Kate az Énedtől Keletre C. könyvből ha olvastad…

És ebben a szakmában tud a legkönnyebben érvényesülni.

De akadnak olyanok is és szerintem jóval többen, akik meg pont hogy nagyon is érzelmesek, de önbecsülésük nincs, ami valószínűleg a gyermekkori szocializációjukra vezethető vissza…

Sokaknak van egy eltartott barátjuk, akihez érzelmileg ragaszkodnak és pont azért is akarnak sokat keresni, hogy velük maradjon az illetőt

TikTokon van ez az Ahmed Vanessa, akit Finnországban futtatott a Hranek Dévid. Náluk is ez volt a helyzet amíg együtt voltak…

Először kávézóban dolgozott ez a Vanessza, összejött a Déviddel és valami beteges módon ragaszkodni kezdett hozzá.

És egy csomó pénzt keresett neki, bármilyen ellenszolgáltatás nélkül…

2022. nov. 13. 14:18
 3/6 A kérdező kommentje:
1-es! Miért, nem vagy megelégedve a kereseteddel?
2022. nov. 13. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
23%

A keresetem nem rossz ahhoz képest, de egyedül a semmiből nehéz volt felküzdenem magam és máig nem tudtam lakást venni. Nagyon úgy néz ki, hogy egy darabig nem is fog menni. Ennyit nem tudok félretenni.

Amibe hajlandó lennék beköltözni az 45 millió!

2022. nov. 13. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de ha azon gondolkodsz hogyan tudnád nekik megadni, akkor zárd rövidre: sehogy. Valszeg nem is hagynák.

Szerintem mindenki vágyik szeretetre. Elég sokan még szerelemre is.

Lehet csak én értelmezem rosszul, de kicsit olyan, mintha arra gondolnál hogy ők ezeket nem kapják meg az életvitelük miatt. Hát 2-3 dolgot azért tessék átgondolni

1) Lehet, hogy megkapják. Még olyant is el tudok képzelni, hogy valaki párkapcsolatban vagy házasságban van emellett.

2) Aki nem kapja meg, az sem feltétlen azért, mert prosti. Mi van ha már előtte sem érezte magát szeretve, hogy beállt a szexiparba?

3) Szerintem a többségnek ez csak munka, színészet és leválasztják magukat az érzelmi oldalról közben (amennyire tudják). Máskülönben hamar tönkremennek, amit meg is értek, mivel nagyon sok férfi önzőn, bénán és durván bánik az ágyban még a barátnőjével is.

Független hetero férfiként nem érzem úgy, hogy ez a tevékenység gatolna abban, hogy szeressek vagy hogy engem szeressenek mások. Sőt, talán ad egy kis többletet is, mert ha ügyes vagy, kedves, emberi és gyengéd, akkor biztosan lesz olyan kuncsaft aki kifejezi a szeretetét. Én simán vállalnék ilyesmit (tehát nem csak konkrét szexet) amivel nők intim vágyait teljesítem méltányos összegért. Nyilván csak alkalmi mellékfoglalkozásként csinálnám, mert amúgy van munkám és akármilyen lelketlen/arrogáns némbert én sem tudnék jó érzéssel simogatni, hiába az érintés a szeretetnyelvem.

2022. nov. 13. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:
97%

Miért ne vágynának ilyenekre?

Amugy a legtöbbnek vagy pasija és akár gyereke is.

A kurválkodás meg csak egy munka nekik,ahogy neked az ami a munkád.

2022. nov. 13. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!