Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha én 20 évesen csókolóztam meg szexeltem először, de nem szerelemből történt?
Úgy voltam vele hogy más jobb lenne túlesni rajta. De nem értem azokat akik már 16 évesen találnak szerelmet és vele élik meg ezeket. Szerencsések lehetnek ha már annyira fiatalon sikerül.
Fiú vagyok.
Nem gáz!
Akiknek 16 évesen faszijuk/csajuk van, ők sem mind szerelmesek... Csaxólok 🐸
A szexhez nem muszály szerelem. De tisztelet, önzetlenség, szexuális vonzalom, őszinteség és bizalom azért fontos kellékek
33F
Én 22 évesen csókolóztam, szex nemvolt
22f
Az embereknek semmi nem jó. Hozzáteszem, ezek olyan dolgok, amikhez senkinek semmi köze, hogy bíráskodjon.
Ha fiatalon kezded, az valakinek normális lesz, a java talán szörnyülködik, hogy felelőtlen fiatalság. Ha 16-17 évesen nem volt se csók, se szex, se randi, se kapcsolat, se semmi, akkor már itt lenne az ideje. Ha azon felül nincs, már le vagy maradva és biztos valami bajod van mentálisan, hiszen sokan akár már 13-14 évesen randiznak, csókolóznak, akár szexelnek is.
A te érzésed, neked gáz vagy nem gáz. Szerintem nem az.
Üdv, egy 21 éves lány, aki nem: csókolózott, randizott, pettingelt, szexelt (pedig lehetőségem az volt minderre).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!