Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fefinak vagy nőnek nehezebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fefinak vagy nőnek nehezebb lenni?

Figyelt kérdés
Mert ha férfi vagy, akkor állandóan dugnál. Ha meg nő akkor állandóan dugnának. Kicsit le van sarkosítva, de a lényeg ez.

2022. nov. 11. 20:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, ha nagyjából 10 férfivel lefeküdtem abból 9 elélvezett. (Annak az egynek fel sem állt amikor az aktusra került a sor, úgyhogy nem is értettem miért erőltette).

Én 2 pasival élveztem el.

Szóval igen igazuk van az előttem szólóknak. Egy nő bármikor talál szexre valakit, de 10ből egy jó. Egy férfi nehezebben találhat (habár minden szexelő nőre jut egy szexelő pasi azért azt tegyük hozzá), de abból 10ből 9 valószínű jó.

2022. nov. 12. 02:41
 12/15 Istvan485 ***** válasza:
20%
Férfi ként nehezebb
2022. nov. 12. 03:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyet értek a 10-esszel. A nő azzal szexel akivel akar.a férfi azzal házasodik akivel akar.

22/L

2022. nov. 12. 09:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a nőknek könnyebb dolgot is az orgazmusra kiéhezett pasasok találják ki. Mert ők a szexet mámorban látják, jó punci, fix kéjelgős élvezet. A nőnek ez közel sem annyira tuti, sőt mondhatni sajnos ez a ritka. A nőnek nagyon nehéz megtalálni a számára élvezetes szexet, tű a szénakazalban. A pasasok meg minden második nőt dugnának, persze hogy kisebb arányban találnak olyat aki viszonozná ezt. Nem nagy matek az egész.
2022. nov. 12. 13:48
 15/15 manly ***** válasza:
0%
Férfiként nehezebb az élet.
2022. nov. 13. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!