Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan élveznétek jobban a szexet?
Hogyan tehetjük számotokra a legélvezetesebbé az első alkalmat?
Vannak olyan dolgok amik nagyon kellemesek számotokra?
Mi az amit nem szerettek?
Hány évesek vagytok?
Lányok, hogyan élveznétek jobban a szexet?
- Az első és legfontosabb szerintem a kölcsönös szerelem, vagy legalább vonzalom. Ha nincs köztetek érzelmileg semmi, nehéz élvezni a dolgot. Legalábbis szerintem, de kinek mi.
Hogyan tehetjük számotokra a legélvezetesebbé az első alkalmat?
- Legyél lassú, gyengéd és figyelmes. Figyelj a lányra, hogy neki hogy jó, vagy éppen hogy nem jó. Ez a legfontosabb.
Vannak olyan dolgok amik nagyon kellemesek számotokra?
- Vannak, de ez már egy nagyon egyén függő dolog. Nem mindenkinek esik jól ugyanaz a dolog. Kérdezd meg a partnered, neki mi az, ami kimondottan jól esne.
Mi az amit nem szerettek?
- Szerintem minden nő nevében mondhatom: az önzőség amúgy sem jó dolog, szex során meg pláne. Ez a "gyors belédverem és kész" dolog fixen nem bejövős a többségnek.
De ez is változó, kinek mi. Szinten nem árt tisztázni a partnerrel mi az, ami neki nem oké.
Hány évesek vagytok?
- 20
Szűz vagy nem szűz két dologtól élvezik legjobban a szexet a nők.
1) Ha odafigyelnek rá, felveszik a közös hullámhosszt. Ez az ami nem megy mechanikusan műleírás alapján.
2) Ha a megfelelő ember a partner, vonzódnak hozzá, urambocsá' még szerelem is van.
Részletesebben meg kifejtette előttem a #2-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!