Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élveznétek ki szexuálisan egy szűz lány testét, mielőtt elveszitek a szüzességét? Mi az, ami így izgibb, mint azután, hogy már nem szűz?
Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 23:38
1/10 anonim válasza:
Szűkebb a puncija, meg benne van egy olyan is, hogy nekem adja a szüzességét, ami bizonyos értelemben megtisztelő, hogy rám bízza magát.
2/10 anonim válasza:
Nyalás vagy amit a lány igényel. Egy szűznél baromira oda kell figyelni hogyan vezeted be a szexualitásba nincs durr bele meg erőszakosság.
3/10 anonim válasza:
Bamög józsi báttya!
Sok hülyeségedet olvastam már ezen az oldalon, de most látom még ezeken is túltettél.
Konkrétan leköptem magam a kakaóval, amit anyu hozott be estére, hogy megigyam lefekvés előtt.
4/10 anonim válasza:
2 szűz lánnyal voltam. Semmi pluszt nem nyújtottak, inkább kényelmetlen volt, hogy mennyire visszafogottak voltak.
5/10 anonim válasza:
Elvinném strandolni, és a medencében a watsu vízi masszázst gyakorolgatnám rajta. attól hátha jobban feloldódna.
6/10 anonim válasza:
Marhaság. Semmi élveztet nem látok abban hogy velem szexel először. Ez szerintem egy nem túl érdekes semleges állapot. A szexuális tudástól tapasztalattól függetlenűl, lassan ovatosan, finoman, közelitenék egy ismeretlen emberhez. Megbeszéljük, kitapasztaljuk akármi is van.
7/10 anonim válasza:
Nekem bejönne de csak mert én is szűz vagyok és lehet összekovácsolna minket
8/10 anonim válasza:
Jahh, és most is próbálsz egy másik szüzet becserkészni...
9/10 anonim válasza:
Rólam beszélsz nyolcas? Hát nem lenne ellenemre;D 7# de amúgy csak 12% ban azért írtam a kommentet
10/10 anonim válasza:
Ezt a mítoszt hogy milyen krv jó egy szűz lánnyal csak a szerencsétlen lúzerek terjeszik, akik még sosem voltak nővel sem, nem hogy szűzzel! 8 szűzből 1 volt jó! Ennyit erről!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!