Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, élveznétek egy 19cm hosszú 5cm vastag péniszt?
Figyelt kérdés
Esetleg túl nagy vagy túl kicsi lenne?
18/F
2021. dec. 8. 17:59
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
2/20 anonim válasza:
Bocsi, de én biztosan nem. Talán még szakítanék is, mert tapasztalat, hogy én nem vagyok kompatibilis ekkora méretekkel. Szenvedni meg nem akarok.
4/20 anonim válasza:
Nem, de egy olyan pasit már nagyon, akit én érdeklem és nem a f@szát méregeti.
5/20 anonim válasza:
Ez már egy szép nagy darab, de az eddigi tapasztalom az, attól még hogy valakinek van otthon egy drága szakácskése, nem biztos, hogy jól főz.
6/20 anonim válasza:
Húzni lehet, tolni nem. Ezek akarnak állandóan nyalni. Nagy a répa, de dugni nem tudnak vele. L.
7/20 anonim válasza:
A focista sem attól lesz gólkirály hogy nagy a lábmérete.
8/20 anonim válasza:
Hát nekem nem kéne... exemnek 17-18 hosszú volt és utáltam a szexet vele, kényelmetlen volt...
Mostani páromnak 14-15cm maximum 16 ha nagyon kemény és imádom, pont jó.
10/20 anonim válasza:
Nekem pont akkora, aztán oda vannak. Ne higgyd ezeknek az asszonyoknak, játszák a fejüket
24f
testépítő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!