Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline milyen az ágyban?
Bevállalós. Borderline nő vagyok és sok mindent bevállalok, nyilvános helyen is. Szeretjük az izgalmat.
2022. nov. 10. 22:36
"1 es
A borderline egy komoly pszichés személyiség zavar tünet együttes!
2022. nov. 10. 22:39
Te kevered az exhibicionizmussal!
2022. nov. 10. 22:40
érdezÖ
Majdnem 3 évig éltem együtt a volt párommal. Aki borderlineos volt, s nem az alap szinten! Hirtelen kedély változás a legrosszabb! De lehet kezelni, csak nagyon komoly idegrendszer, türelem, és jó helyzet felismerésre van szükség,de legfőképp magas empátiával kell bírnod!
Szex közben ritkán volt gond! Akkor szó nélkül, az elégedetlenkedést, félre kell tudnod tenni, és ápolni kell a lelkétn ameddig meg nem nyugszik!
2022. nov. 10. 22:47
A diagnózisát senkinek sem láttam, de azt tapasztaltam, hogy jók az ágyban a flúgos csajok 😁!
2022. nov. 10. 22:49
Imádom, hogy itt gyk-n az emberek azt hiszik, hogy az amúgy súlyos pszichés problémák adalékanyagok a szexhez, nem pedig kezelendő élethelyzetek... Minden héten van 5 kérdés a nimfomániáról, most meg ez. Mintha valami buli lenne annak aki ebben él..
2022. nov. 10. 23:14
Látszik az értelmi színvonal! A normális választ lepontozgatják az ilyen jó a flúgós csaj szintű emberek. Akik azt se tudják mi az a borderline! Egy borderline os emberrel együtt élni, egy feladat, amire nem sokan képesek! Bizony ez a betegség, a szuicid hajlammal is rendelkezik. Mi több még tettlegességig elmenő konfliktus helyzeteket is előidéz!
A pszichológusok szerint is egy borderlineossal együtt élni akarás, kudarcként van elkönyvelve!
2022. nov. 10. 23:39
Gondolom átlagis. De a fél-nárci zseniális (jelen ! 😎 )
2022. nov. 10. 23:40
A borderline az leegyszerűsítve szélsőséges hangulat és érzelmi ingadozást okoz, és ennek megfelelően bármi lehet. Lehet elképesztő intenzitásu a szex, de lehet hogy a szex helyett inkább megakar őlni, vagy épp neked kell szex után visszarángatnod az ablakból, mert kiakar ugrani az emeletről.
2022. nov. 11. 00:04
Az attól függ melyik végletén van az adott hangulatbak. Kicsit olyan mint a liptyóka, le-fel. Vannak akiknek az érzelmeik is képesek ugyanígy ingadozni, hol nagyon utál, hol nagyon szeret, hol depis, hol madarat lehetne vele fogatni. Sok türelem és megértés, de egyébként nagyon sok jó ember van köztük. Ne ez alapján ítélj meg senkit!
2022. nov. 11. 01:47
Kapcsolódó kérdések: