Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swinger klubba beengednek cigányokat?
21 éves roma származású férfi vagyok, a normálisabb fajtából. Alapvetően mindenkinek azt hazudom, hogy Algíriai származású vagyok, ők meg el is hiszik, cigány vonásaim nem nagyon vannak. Inkább ilyen török/arab/egyiptomi fejem van.
Ha elmegyek egy ilyen helyre, beengednek? Hogy fognak viszonyulni hozzám? Swinger közösségben vannak rasszisták?
Ahogy az #1-es is írja, nem fognak mindenhova beengedni, illetve van ahova szóló pasiként csak akkor jutsz be ha már ismernek személyesen.
S ne kezdj el hazudozni a származásodról, egyrészt roma vs. arab egy kalap alá veszik, másrészt ha nem tudsz angolul akkor hogy érteted meg magad?
Szóló pasiként egyébként is be kell mindenhova jelentkezni ELŐZETESEN telefonon. Ha felhívod őket azonnal kiderül fogadják-e a jelentkezésed vagy sem. Privátban leírtam hova tudsz szóló pasiként menni, illetve melyik az a klub ahol roma, arab, néger pasik is vannak.
Telefonon kérdezd meg, az a biztos.
Ha nem, akkor keress másik helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!